Glad påsk!

I brist på inspiration slänger jag iväg en liten glad påsk-hälsning till alla våra trogna läsare som går in här på bloggen och läser trots att vår uppdatering bokstavligt talat suger ***! Hoppas ni har en bra påsk och att ni har fått många (och välfyllda) påskägg. Själv har jag hittills inte fått ett enda...buhu.


Tvång

Här sitter ni och tror att Fridas senaste inlägg tar priset som det mest innehållslösa i Muppkompaniets historia men ack så fel ni har. Den där nivån når jag utan konstigheter. Det här bloggtvånget vi har utsatt oss för känns varken inspirerande eller motiverande för er eller för oss. Vi är orutinerade och att hitta tillbaka till rutinen tar tid. Ha överseende med detta innan ni suckar djupt åt innehållet. Mitt nästa inlägg kommer att vara i världsklass. Håll till godo. 2013 är Muppkompaniets år- nu kör vi!

Hej och hå

Kom på att jag "måste" blogga i dag. Tyvärr är inte inspirationen på topp och jag har inte direkt något spännande att berätta om min dag. Detta får därför bli ett kort och väldigt tråkigt inlägg. Men men, bättre än inget alls. Eller? Nä, detta inlägg är fan så värdelöst att jag inte ens borde posta det, men nu gör jag det i alla fall. Fan vad lågt, måtte jag prestera bättre de kommande dagarna. HÄJ!


Vad har jag dansat till?

Ja gott folk, det kommer jag troligen aldrig få reda på (tyvärr!!). Gårkvällen är på sina håll ett mysterium. En gåta vi aldrig kommer få ett vettigt svar på. Kalasfylla var ordet! Det märktes kanske redan på vårt fantastiskt "djupa" blogginlägg vi skrev i går. Haha, jag skrattar åt hur oklart det är när jag läser det i nyktert tillstånd i dag. Men men, inlägget har i alla fall gett mig lite inspiration att försöka blogga varje dag den här veckan. Bloggen ska bli lika blomstrande och full av liv som förr. Så kom igen nu muppar, skriv bah skriv ni också. HÄJ

Återkomsten

Hej hej! Vi lever, vi är glada och lite fulla. Jossan fyller på vin till oss. Livet känns fett.Vi är djupare än någonsin just nu. Vi har kommit till en ny intellektuell nivå. Vi måste googla intellektuell innan vi skriver det. Hehe. HÄJ! Tuta kör bah (farrmor).
 
/ J & F

Ingen vanlig dag..

..för de är fiiiiias födelsedag hurra hurra hurra!!!!


Permission

Så, jag fick åka hem idag vid 17.30 men fick veta att mitt blodvärde drastiskt ändrats till ett mycket sämre värde, vilket gör att jag är på permission tills imorgon kl 08:00 (för att vara exakt). Doktorerna vet icke va som är fel på mig. Men de tror att jag har en blödning någonstans i kroppen. Gastroskopi gav inga direkta resultat.

Så imorgon blir de att ge fler prover.

Hi you, wanna be me tomorrow!?
Hell no bitch!!
Fuck it, didn't think so.

//s


Kissochbajsochannatskit

Fuck it snart sticket jag. Jag orkat inte ligga här längre. "48-timmars akutvård" heter de. In My ASS, säger jag. De har gått tre fucking dagar.

Ja jag är frustrerad.

//grinig-sur-arg-tant-med-lite-agro-moment-i-sig.


RSS 2.0