Lika som bär?

Efter mycket om och men så gick jag och A ÄNTLIGEN och såg Hobbit nu i helgen. Jag slogs då av följande: är inte dvärgkungen Thorin och Sigge Eklund jäääävligt lika varandra? Avgör själva, har jag rätt eller fel?!
 

Sigge Bus

Här välkomnar jag den sötaste muppen i muppbloggen.

Sigge, 13veckor gammal, gillar att upptäcka världen här hemma, vill bli kompis med den gamla tanten Idde men de vill inte hon. Gillar även att sova på min mage, äta och busa.

Säg hejhej till Sigge.


Ett litet blogginlägg

Tjena muppar! Mitt löfte "nytt år, nya tag" har jag inte riktigt levt upp till känner jag och detta ber jag hemskt mycket om ursäkt för. Jag har dock varit rätt upptagen med något så roligt som att plugga som en idiot! Haha det är verkligen så värdelöst när en kurs splittas upp pga julledighet, för då blir det liksom alltid att man inte ens öppnar böckerna förrän kursen startar igen efter nyår och detta resulterar sedan i sin tur i att man måste sitta i bibblan varje dag och kötta sig igenom allt plugg på hälften av den tiden man borde ha haft på sig. Nåväl, jag tror ändå att det gick bra på tentan nu i fredags vilket betyder att 1/3 av utbildningen nu är avklarad. Härlig känsla! :) Något som är mindre härligt är att jag strax ska bege mig till tvättstugan och tvätta helt själv för första gången i mitt liv. Ahh, vad läskigt... Hoppas ingenting går fel och att jag typ krymper alla mina kläder. Haha vilken mardröm det hade varit alltså. Ja ja, pöss och kram på er alla. Vi hörs snart igen kan jag lova!

Ett bra band

Jag tror jag håller på att bli en Mumford & Sons förstår ni. På väg till jobbet, på jobbet och hemma. Jag lyssnar inte på
något annat just nu.

Himla bra är dem. De spelar 10 april i Stockholm men biljetterna är redan slut. Typiskt. Men jag hänger inte läpp. För snart ska jag se ETT utav mina absoluta favorit band. The Killers. De ni muppar!

Hejhej tills vi ses igen.


Att fiska

Hej los (dos) muppos!!

Nu sitter vi på tunnelbanan på väg till jobbet kl är nu 05.35 när jag skriver detta. Coolt va!?

Inatt förstår ni hade jag en konstig dröm. Jag, Josefin och Carro (mupp #1 som har en annan blogg nu.. Svikare!!) satt på en surfbräda mitt ute i havet någonstans, jag antar att vi var i Sverige. I alla fall, på den brädan satt vi och fiska. Vi fick upp jätte jätte stora och konstiga fiskar som ingen ville ta bort från kroken så vi bara slängen fiskarna och spöna i en stor hink (hur nu den fick plats på brädan är ett mysterium) och så fortsatte vi fiska med nya spön hela tiden.. Konstigt de där.. Sen fick jag upp en MUPP, fast jag har inget minne av hur den såg ut. De var Josefin som konstatera att de verkligen var en mupp jag fick upp.. Ja de hände väl egentligen de som hände, sen ringde klockan.. HAHA!! De var min dröm.

Nu är jag strax framme vid jobbet. Ha en muppdag alla muppar!

Hejhej!


Mjaoo mjaooo


Nytt år - nya tag!

Vad glad (och stolt!) jag blir när jag ser vilket engagemang för bloggen som plötsligt väckts hos mina muppkollegor de senaste dagarna. Vårt gemensamma nyårslöfte måste helt klart bli att rycka upp bloggen till den fantastiska nivå vi hade förut - då tävlingar anordnades titt som tätt och tänkvärda och humoristiska inlägg skrevs flera dagar i veckan. Låt oss börja här och nu :D Jag har dock inget kul att komma med just precis nu på sekunden eftersom jag befinner mig på tunnelbanan. Är på väg hem till kära Solna där middag med mammis och pappis står på schemat. Myyyz <3 Får blogga mer en annan gång! Pöss pöss


Utkast: Jan. 10, 2013

Whattup bitches!?

Nytt år ny attitude. Glorious A back in business!

Kanske inte riktigt men för gamla goda tiders skull (som påminde sig då jag skådade manwhore med gf för ngn dag sedan) kommer här en bild på los muppos.

LYLT ... kan ni den?

Visst lever man.

Jo men absolut. Jag lever. Ni kanske trodde något annat? Nej nej jag lever, bitch be like, don't you worry about me.

Uppdateringen på denna blogg har varit riktigt dålig. KATASTROF. Jag ber nu mina kollegor om att vi måste göra ett gemensamt försök för att få liv i denna blogg. Kom igen nu MUPPAR!!

De är ju bloggen vi lever för!! (hehe de va ett skämt)

Vi hörs av tills jag uppdaterar igen. Och de kommer INTE dröja länge.

Hejhej!


Det är 2013 och livet är i oordning och oreda

På plussidan: Jag lever. Jag har ett fint år bakom mig. Jag har ett fint år framför mig. Jag har överträffat mig själv. Jag och mina kollegor har några galna läsare kvar. Jag bloggar.
 
På minussidan: Jag är i ett inre kaos. Jag underskattar kaoset. Jag söker tröst i en..blogg.

RSS 2.0