Jahaja, min familj åker till Thailand i 15 dagar över jul UTAN mig i år. Tack. Den satt som en käftsmäll. Jag blir med andra ord själv över jul. Otroligt trevligt. Nej men vadå julafton ska man ju inte fira med familjen, de är väl ingen högtid? man ska ju käka pizza och kolla på actionfilmer, right? Eller jo juste, julafton är en högtid och den ska man tillbringa med sin familj och äta god julmat och titta på Kalle Anka. Fuck My life just nu. bajs på alla muppar. Hejdå.

Ett slag i ansiktet.


Timmen är (snart) slagen

Imorgon är dagen kommen. Dagen som jag har väntat på sedan augusti då jag och Frida köpte biljetterna. Tallest man on earth på Cirkus. Fy i helvete vilket klimax. Jag misströstar inte att jag måste vänta ett dygn till timmen är slagen, utan försöker carpe diem:a så gott det går till dess. Detta gör jag med musik i annan form, närmare bestämt i formen av en spelning på Debaser. Tjo tjing så länge!    

Naw. Cute and funny

Jag skippar det initiala ´hej bloggen, läget´-snacket och går direkt på sak. Är jag ute på djupt vatten om jag vågar mig påstå att Mr Pizzalover har gjort det igen? Är detta en grov generalisering av asiatiska mullisar så får ni väl skjuta mig eller något. Men snälla, döm själva först:
 
 
No matter what är detta i alla fall roligt. Väldigt roligt. Jag vill ha mer!

Och så var det äntligen helg

 
 Det är såhär ni hittar mig ikväll. Om någon, mot förmodan, skulle leta alltså.
 
Tack, skål, hej, puss, yolo, kbk etc.

RSS 2.0