Funday

En liten hälsning från helvetet då! Sanningen är att jag faktiskt inte bara har befunnit mig där utan jag har nått jordens yta för att fira lite helg. Det får man göra, tycker jag. Igår rundade vi upp helgen, som bestått av Mojito, öl, dans, filmmys, på Slakthuset för att fira Timmy. Jadå. Man kan faktiskt slakta* på en funday..öh sunday också dock i en något mer okonventionell anda än vad vi är vana vid fredag och lördag. Det rådde så att säga ett högtryck på stället igår. Resten låter vi vara outtalat. Den som fattar, fattar. Det får bli ett kortisinlägg idag för nu måste jag dyka ner i min tenta igen. Men innan det vill jag bara slänga ut en varning till den jäveln som stal min cykelkorg idag: You are going down bitch! När jag får reda på vem du är kommer jag skicka alla jag känner på dig och du kommer alltid att behöva slänga en blick över axeln vart du än går. Ser du det här ansiktet: Spring för ditt jävla liv och håll hårt i cykelkorgen!
 
 
Jag återkommer på teasedag (tisdag) eller lillkördag (onsdag) med en update om tentan, jakten på tjuven, summering av Aktivitetsgruppen och ja, livet i största allmänhet. Adiós så länge!
 
*Verbet ´att slakta´ syftar i detta fall på ´att vara på Slakthuset` och inte till en slakt i den primära beydelsen (att avliva ett djur)  

Kommentarer
Postat av: jocke

ahahaha älskar din lilla notis i botten!
Va? vem fan är så jävla dum i hela jävla huvet och tar din cykelkorg?! försåtr de inte hur jävla mkt jag har slitit med den där cykeln! (och att det faktiskt är din cykel är ju också tråkigt)

2012-10-01 @ 20:05:28
Postat av: Jossy

Vi ska ta honom/henne/dem/hen och spendera samma tid i antalet timmar på att göra livet väääldigt surt för den jäveln, som vi(du) har spenderat på att fixa med min cykel. Visst ska vi det, Free ridern?!

2012-10-01 @ 20:15:42
Postat av: freeridah

nej, allt vi ska göra är att "play a game"

2012-10-01 @ 21:41:32
Postat av: Jossy

Ooh ja! Amanda-style!

2012-10-01 @ 22:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0