Döden

När jag väl är i farten (se inlägget nedan) kan jag lika gärna posta ett inlägg i skrift också. Jag är mitt uppe i ett helvetiskt tentaplugg som ba äter tid och livslust och genererar ABSOLUT inget i gengäld. Det är dock tacksamt att man i alla fall har några rmilstolpar, främst bestående av resor och konserter, att se fram emot. Som dessutom sträcker sig till februari. Nu måste väntar inget annat än plugg. Realiteten svider ibland. Äh. Det här vart ju inte alls ett så pass roligt och innehållsrikt inlägg som jag hade tänkt det. Värdelöst.   
 
Efterlyses: Finns det någon själ där ute som vill se The Hives med mig i januari? Hojta till i så fall.

Måndagsskoj


"Hej moooormor"

Jag tänkte slänga in en liten söndagshälsning till de tappra läsare vi har kvar, inkluderat bloggare på Muppkompaniet. Hej. Vi går rakt på det huvudsakliga syftet med denna blogg; berätta om vilka baravader man har haft för sig. Så till saken: Min helg har varit extraordinär i den aspekten att den inte har sett ut som mina helger brukar göra. Fredagen spenderade jag, efter att jag agerat matte och NO-lärare, med Alex på SÖS för att hälsa på en herre som har blivit en blindtarm fattigare. Sjukhus står väl inte direkt överst på listan av ställen jag älskar att vara på, speciellt inte en fredagkväll. Men vi spelade kort, åt godis och ignorerade det faktum att vi var på ett sjukhus till det att vi blev varse om att besökstiden var över och fick lämna stället. Någon gång ska man ju bli utkastad från ett sjukhus också. Något underlig men ack så trevlig kväll. Gårkvällen var overklig, magisk och andra adjektiv som beskriver en musikupplevelse av rang. Jag såg Grizzly Bear på Berns med Johan, Filip(ppa) och Anton som alla var i extas. Aaaaaaow så bra det var. Filip envisades med att skrika på mormor vid de få tysta tillfällena under spelningen vilket gjorde det hela lite roligt också. Han fick dock aldrig något svar tillbaka. Synd. Efter konserten stannade vi kvar på Berns, drack öl och dansade. Ack så vackra lokaler med riktigt potential som inte kommer till sin rätt. Waste of space. Nästa vecka har jag tentavecka som avslutas med en helg som kommer att gå till historien som en helknasig helg. Återkommer med mer information om den vid annat tillfälle.
 
Nu ska jag möta upp YB och finslipa på min teknik. Man måste prioritera rätt här i livet, har jag hört.  
    

Tooooooorka

Har inte riktigt tid med det här. Har stirrat på detta tomma, soon to be postat, blogginlägg i tio minuter utan att komma på varken en rubrik, bild eller ens ett inledande ord. I got nada. Jag tror att det brukar kallas bloggtorka i bloggosfären. Och det är just nu torrt, nästintill uttorkat. Men jag fortsätter skriva på om absolut ingenting och hoppas på att mina ord ska kunna blötlägga detta inlägg något. Jag tror att detta dilemma bottnar i att jag har varit borta från bloggen lite för länge och därmed inte vet hur jag ska återvända på ett sätt som är bekvämt både för er och för mig. Måste nog bli bättre på det där. Ni får en liten snabb recap på vad jag har haft för mig den senaste veckan för att mjukstarta: Mcdonald´s, Mcdonlad´s, Mcdonald´s, Mcdonald´s, Slakthuset, Mcdonald´s, sällisspel hos mannen som tidigare jobbade på Mcdonald´s. Söndagen tänkte jag spendera genom att hänga på Mcdonald´s, men då fick jag nog! (sanningen: jag behövde plugga). Nu måste jag rusa för att möta mitt Team Y-B som också upptagit en stor del av min tid.
 
Någon som ens kände tendenser till fukt i detta inlägg? Inte jag heller.

YOLO...eller?!


Aktivitetsgruppen Mupparna

Den 28 oktober (nästa helg) drar vi iväg på en liten utflykt med Mupparna, de blir premiär för aktivitetsgruppen. Roligt va!? Plocka svamp i skogen står på listan.

Den som är intresserade kan antingen meddela detta i vår facebookgrupp eller här i vår älskade muppblogg. You choose!! Senast fredagen den 26 oktober vill vi ha in din anmälan.

Har du förlag på vart man kan finna svamp, så tveka inte att höra av dig!

Tänkt på att ha varma kläder, då vi kommer vara ute ett tag. Matsäck är också viktigt. Något varmt att dricka är alltid bra, termos är A & O när man är ute länge i skogen. Blåbärssoppa mättar bra, samt håller dig på gott humör hela dagen.

Nu kör vi!!
/Mupparna


5:50

Jag är på väg till jobbet.. Need I say more!?


Rom, Barcelona & Prag

Frida åker till Rom (fast hon är ju redan där..) Jossy till Barcelona och lilla jag till Prag, med typ några veckors mellanrum.. Härligt va?

I tisdags var de exakt 1 månad kvar till jag står där på Arlanda och checkar in mig och mamma och hon inser att vi ska till Prag. Jo detta förstår ni små muppar är mammas födelsedagspresent. Fyra dagar i Prag. Härligt va!? Hon ska inte få veta vart vi ska.. Ögonbindel hela vägen till Arlanda!!

Haha bästa presenten någonsin!!

Herrå muppar!!


Ciao ciao mupos grandes

Fy skäms på mig som helt har försummat bloggen på sistone...inte okej! Jag har dock haft fullt upp med bland annat skola, vänner, pojkvän och framför allt: flytten! I lördags premiärsov jag och A i lägenheten för första gången, hihi, men den slutgiltiga flytten kommer ske nästa vecka eftersom hela den här helgen går bort. I morgonbitti bär det ju nämligen av till Rom och jag ser sååå fram emot att få komma bort lite från allt och få tid att bara umgås med mammi och pappi. Kommer trots allt inte träffa dem varje dag från och med nu vilket är lite sorgligt :/ Nåväl. Tydligen kommer det vara runt 20 grader i Rom så det kommer verkligen bli härligt att få uppleva lite sommar och värme igen. Har nästan glömt hur det känns, haha...  Herrå så länge, jag utlovar en fet uppdatering när jag är hemma igen!

En lördag

I lördags hitta jag lite vanliga trattkantareller och de lite mer sällsynta kantarellena, de gula. Mums. Nu ligger de och torkar på papperstidningar..

Ha en fortsatt trevlig måndag. Första dagen för denna vecka nästan avklarad.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2810210/images/2012/pic_507c0692e087c348b4c87c48.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2810210/images/2012/pic_507c0692e087c348b4c87c48.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2810210/images/2012/pic_507c07c59606ee5fbc92aae1.jpg" class="image">


Höstpromenadmedjossy

Då var en fin höstpromenad med coolaste Jossypossy avklarad. Himla trevligt med alla färger såhär års måste jag få säga. Rött, orange, guld & grönt.

De blev en runda runt årstaviken, 7km och lite till på ca 1tim och 20min. De gjorde vi bra tycker jag. Med lite undantag för pause vid bryggan, för att avnjuta solens strålar och vattnets kluckande.

Ha en toppen söndag alla muppar!

P.s snart kommer ett litet "förslagsinlägg" på vad vi ska göra på vår första dag inom aktivitetsgruppen Mupparna. Håll utkik. D.s


Still kördag

Åh fan, två blogginlägg på en dag. Inte dåligt, inte dåligt. En liten snabb update om dagens äventyr och det faktum att mina vägar faktiskt inte bär mot Slakthuset denna kväll. Istället bär de mot Årsta i allmänhet och bowling i synnerhet. Sen vankas det spelkväll alternativt karaoke. Den som lever får se och det planerar jag att göra hela kvällen. Dagens äventyr då: Jag fick leva ut en av mina drömmar (personal shopper, hehehoho)  när vi införskaffade en ny garderob åt Joakim. Några tusenlappar senare (för hans del) åt vi familjesushi. Nedan ser ni en hungrig före och efterbild på detta. Utlovar även en före och efterbild på nya Joakim också. Detta får dock ske vid ett senare tillfälle för nu ska jag spöa skitungarna i bowling. På återseende, kära ni!
 
Före: 
Efter:
 
 
 

Kördag

 
Det är kördag idag och helgen står på halvtid. Igår var jag och Sofia på bio och såg en helt okej Lena Olin och en snygg Persbrandt prestera med direktiv från en av sveriges största filmexporter. Det hypnotiserades och mördades hej vilt i filmen men den höll måttet ändå, med undantag för några oklarheter. Nåväl, nåväl. Nu ska jag ut på äventyr i det soliga vädret. Hur denna dag slutar återstår att se. Någon har dock en gång sagt till mig att alla vägar bär till Slakthuset ( nu ljuger jag, ingen har sagt det utan det är väl snarare jag som har sagt det till mig själv). Vi får se om detta kan appliceras även på denna dag.
 
Vad passar bättre denna kördag än en bild på en blonderad Filip Hammar som ser rätt slutkörd ut? Vi, kan dock bara tala för mig själv men är säker på att Filip skulle hälsa om han visste om detta, önskar er en fortsatt trevlig helg!  
 
 
 
 
  

#

Hej, hej hallå!
Tänkte bara slänga in ett tackinlägg för att jag nu är hedersmedlem i aktivitetsklubben. Känns så himla bra! Ära till Josefin.

HAHAHAHAHA


Bitch please

Haha, så jeeeevla sant!!


Till Fridavagina!

Jag tycker att du ska ha "måla-hela-lägenheten-dag", "fixa-om-lägenhet-dag", "måla-hejvilt-dag". De vore väl nått?!

Alla som är med raise your hands please!!

/s


Finaste dörren i stan, den har jag!

Hallå hallååå! Jag är på strålande humör i dag och jag tror att ni alla nog kan lista ut varför, eftersom jag inte har babblat om annat än om detta på flera veckor, hehe... Men till dig/er som INTE vet så kan jag avslöja att källan till min glädje är att jag i dag äntligen har fått nycklarna till min första egna lägenhet. Hihihi aaahhhhh! Det känns så galet roligt och jag vill egentligen bara flytta in nununuuuuuu. Är så ivrig! Jag får dock vänta lite, då ommålning och inköp av möbler måste ske först, men förhoppningsvis kan jag flytta in på riktigt efter jag har kommit hem från Rom. Då, gott folk, blir det en feeeeet jävla inflyttningsfest, det lovar jag er :)
 

Funday

En liten hälsning från helvetet då! Sanningen är att jag faktiskt inte bara har befunnit mig där utan jag har nått jordens yta för att fira lite helg. Det får man göra, tycker jag. Igår rundade vi upp helgen, som bestått av Mojito, öl, dans, filmmys, på Slakthuset för att fira Timmy. Jadå. Man kan faktiskt slakta* på en funday..öh sunday också dock i en något mer okonventionell anda än vad vi är vana vid fredag och lördag. Det rådde så att säga ett högtryck på stället igår. Resten låter vi vara outtalat. Den som fattar, fattar. Det får bli ett kortisinlägg idag för nu måste jag dyka ner i min tenta igen. Men innan det vill jag bara slänga ut en varning till den jäveln som stal min cykelkorg idag: You are going down bitch! När jag får reda på vem du är kommer jag skicka alla jag känner på dig och du kommer alltid att behöva slänga en blick över axeln vart du än går. Ser du det här ansiktet: Spring för ditt jävla liv och håll hårt i cykelkorgen!
 
 
Jag återkommer på teasedag (tisdag) eller lillkördag (onsdag) med en update om tentan, jakten på tjuven, summering av Aktivitetsgruppen och ja, livet i största allmänhet. Adiós så länge!
 
*Verbet ´att slakta´ syftar i detta fall på ´att vara på Slakthuset` och inte till en slakt i den primära beydelsen (att avliva ett djur)  

RSS 2.0