fuckemup

 
Vi ber om ursäkt. Muppkompaniet har varit invaderat av Aliens som tydligen uppskattar Slaktis mer än vad vi gör..

Rättegångsspel

Här ser ni en liten bild från gårdagens rättegångsspel. Det var verkligen sjukt befriande att få en paus i allt läsande och bara få leka lite och känna på hur en riktig rättegång i ett tvistemål går till. Jag spelade kärandens ombud, advokat Jean Baptiste, och det var väldigt kul eftersom det var lite av en huvudroll ;) Det tråkigaste var dock att jag och min klient förlorade målet. Riktigt surt kändes det, men det fanns inte så mycket mer vi hade kunnat göra för att vinna. Vi hade ett sämre utgångsläge än motparten och då är det svårt... Nåväl, kul var det som sagt och jag ser verkligen fram emot att få köra rättegång i brottmål senare till våren :D


Arlanda. Mot Prag

Sådär då går planet mot Prag om 25min. Så jäkla kul. Och snacka om att mammsen blev överraskad. Vi ses när jag kommer hem.

Puss kram alla muppar


Prag, snart.

Snart är de dags att gå upp igen för att åka till Arlanda. Mot Prag med mammsen. Tänk att jag kunnat hålla mig från att säga något om resan. Bästa födelsedagspresenten jag någonsin kommit på. Tänk va överraskad hon kommer bli. Uppdaterar imorgon när hon fått reda på vart vi ska!!

Puss alla muppar hörs imorgon.. Då är jag på Arlanda terminal 5. De ni!!


På bio

Tjoho! Befinner mig just nu på SF Saga tillsammans med två av mina muppkollegor: Jossy och Fia för att alldeles strax se sista delen av Breaking dawn! Det är vi och massa andra förväntansfulla småtjejer här i publiken. PLUS ett par bredvid oss som har en tårta med sig som biosnacks... Lite udda men vem är jag att döma dem, tårta är säkert grymt nice att slabba med i biomörkret... Hahaha...Not!

Jossy hälsar att vi även har en korsning mellan Filip Hammar och Råbert på raden framför oss. Han är rätt het tycker hon.

Puss på er muppar, Frida vagina är i och med detta inlägg tillbaka i bloggmatchen igen! Nu kör vi!


50, 60 & Halloween

Då har vi firat lilla mamma och hennes make på 50 och 60 årskalas. Har egentligen bara en sak att säga om alla vuxna. Vuxna kan dricka. Helt otroligt. Till och med dagen efter, en liten återställare sådär på morgonkvisten.

Men kul var det!

Efter att vi kom i land igen så bar de av till nästa fest. Halloween stod på schemat. Ruuuligt va de men fasiken så trött jag var, kvällen slutade ganska så tidigt för mig. Sängen väntade med öppna armar..

Muppuss


check, check, utcheckad

Pluggvecka- check
Tenta- check
Fredag- check
Packning- check
Glatt humör- check
Törstig- check
Mentalt redo för att fira en 50, 60 och70-taggare- check
 
Nu lämnar jag och min Soffelulligaste Fialotta fastlandet för att bege oss ut till havs. Destination Åland. Det är underförstått att resan är själva målet. Jag stannar där till söndag med undantag för ett båt- och sällskapsbyte på lördagen. Jag hoppas innerligt att Östersjön är redo för oss, för nu kommer vi!
Skepp o´hoj, mina vänner!
 
 

RSS 2.0