¡Viva España!
Aaah..Torres, mi corazon y mi hombre caliente! Jag hade tänkt att skriva något mer utförligt om min glädje för den spanska sjukt feta EM-segern igår men insåg illa kvickt att mina spanskakunskaper sviker mig. Men va fan gör det om hundra år?!  Jag skyller ändå allt på min urkassa spanskalärare som lallade bort 90 % av våra spanskalektioner observera då att hon endast närvarade på cirka 15 % av dem också. U do the math om vad detta har gjort med mina språkkunskaper! Yada yada, nog om det.  Jag avslutade i alla fall EM-fotbollsfestkavalkaden med att se finalen på Strand vilket passade som handen i handsken eftersom det var där vi började fotbollsfesten (vilket ganska snabbt dock blev fiaskot) mellan Sverige och Ukraina. Denna gång hade vi dock äran att få vråla i sällskap med Antihoe, wihoo!

Annars har helgen varit ypperlig! Med undantaget att jag har kommit till insikt att jag inte är bra på att hantera vapen och att en framtid som criminal gangstahh därmed är rätt uteslutet för mig. Känns sådär..

Puss och adjö, sköningar och osköningar!


Kommentarer
Postat av: Soofia

Possy jag vet va jag vill bli när jag blir stor.. Fucking GANGSTAHHH!!! Jag hanterade mitt vapen bra och tog risker.. Jag kommer bli en äkta gangstaah!!

2012-07-02 @ 20:18:03
Postat av: Jossy

Ur gangstah and u know it ( tänk i sexy and I know it-melodi)

2012-07-03 @ 01:40:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0