Grymmaste helgen

...Ja, så skulle man lätt kunna beskriva denna helg! Den inleddes i fredags med en grillkväll hemma hos Antonia som blev jävligt fulländad. God mat, roliga lekar, gott om alkohol och det viktigaste av allt: världens bästa sällskap. Extra kul att hela muppkompaniet för en gångs skull var samlat. Lördagskvällen spenderades i Tanto, där Jocke och Tobbe hade satt upp sitt lilla camp. Hade även då en trevlig kväll och träffade på många nya människor...en del lite fullare än andra, haha. I går kom Adam ner på besök och vi drog lite spontant till Gröna Lund! Hade en grymt mysig och rolig dag och åkte så mycket vi vågade. Kättinggungan är jag dock fortfarande livrädd för så den skippade vi. Däremot fick jag ÄNTLIGEN åka kärlekstunneln tillsammans med någon jag kunde pussa på, vilket alltd har varit en dröm, hehe. Nåväl. Allt som allt kan jag alltså konstatera att helgen har varit fantastisk på alla sätt. Tack alla som var med och bidrog med ert sällskap, ni är bäst!
 

Hemma

Tjena bloggen! I söndags kom jag hem från min och Elins underbara resa till New york. Vi hade det väldigt bra och gjorde massor av skoj. Shoppade massor, chillade i några av alla de parker som finns i den stora staden och åt onyttigt som fan, haha. Dock var idén att åka till stranden en dag inte den mest genomtänkta...i alla fall inte med tanke på att vi inte hade packat med solskydd...hehe. Jag har sett ut som en tomat hela veckan i princip men det har lagt sig nu. Tur ;) Just nu testar jag på livet som hemmafru ett tag, då jag sedan i tisdags befinner mig i Uppsala hos A. Medan han jobbar på dagarna är det jag som står för städning och diskning, duktigt va? Matlagning är ju dock, vilket ni alla säkert redan vet, inte min starka sida så det överlåter jag till mannen min. Blir nog bäst så, hehe... Hör av mig när jag flyttar hem igen och får tillgång till min egna dator, så kan jag kanske bjuda på några bilder från det stora äpplet? Puss och kram så länge!


Bare køre køre

Tänkte skriva något utförligt och innehållsrikt men: 1) hinner inte 2) är för lack på nya blogg.se 3) känner inte livspeppen på att blogga 4) låter er gissa på vad rubriken kan tänkas betyda istället där vinnaren får en öööh..puss. Observera: Man får INTE vara med och gissa om man var med igår

Held og lykke! Ha de kempe godt alle drenger og piger <3

Auf Wiedersehen

I morgon lämnar jag mitt fagra hemland för ett annat land. En hint om vart mina vingar bär finner ni i rubriken ovan* Jag räknar med en vecka fylld av sol, bad och kultur. Mmmm..mumma! För den som är kvick i huvudet denna soliga tisdagseftermiddag innebär detta att 50 % av Muppkompaniets bloggare är på resande fot. Därför är det extra viktigt att den resterande halvan tar sitt ansvar för att hålla vår lilla bebiz vid liv! Men jag litar fullt ut på att mina kollegortillika underbara vänner kommer göra ett ypperligt jobb med att förse bränsle till bloggen i form av tuunga inlägg. Nu vankas det en sista picknick (the last supper, sort of) därav måste jag ruuuuuusa! Adjööööken, mina små troll <3

*För den som avsaknar kompetens för att ta reda på vart jag ska resa kan jag säga att landet är ett av Europas största, man käkar rätt mycket korv och dricker mängder öl där och landets historia prägla av Andra världskriget där ledaren (som föddes i detta land) lade grunden för nazismen och förintelsen av miljoner judar. Landets fotbollslandslag kom förövrigt inte till final i EM trots att många ansåg sig säkra på detta. Mohaaaaa! ( Det sista ville jag nämna mest bara för att! Denna uppgift är väl kanske inte så givande informationsmässsigt)


¡Viva España!
Aaah..Torres, mi corazon y mi hombre caliente! Jag hade tänkt att skriva något mer utförligt om min glädje för den spanska sjukt feta EM-segern igår men insåg illa kvickt att mina spanskakunskaper sviker mig. Men va fan gör det om hundra år?!  Jag skyller ändå allt på min urkassa spanskalärare som lallade bort 90 % av våra spanskalektioner observera då att hon endast närvarade på cirka 15 % av dem också. U do the math om vad detta har gjort med mina språkkunskaper! Yada yada, nog om det.  Jag avslutade i alla fall EM-fotbollsfestkavalkaden med att se finalen på Strand vilket passade som handen i handsken eftersom det var där vi började fotbollsfesten (vilket ganska snabbt dock blev fiaskot) mellan Sverige och Ukraina. Denna gång hade vi dock äran att få vråla i sällskap med Antihoe, wihoo!

Annars har helgen varit ypperlig! Med undantaget att jag har kommit till insikt att jag inte är bra på att hantera vapen och att en framtid som criminal gangstahh därmed är rätt uteslutet för mig. Känns sådär..

Puss och adjö, sköningar och osköningar!


RSS 2.0