Oh praise the fucking lord...

...För jag har blivit bönhörd (eller ja nästan i alla fall) Jag mår ganska så mycket bättre idag och har kunnat härda flera timmars intensivt plugg med bara liiite dunkande huvud, hosta och feber. Sen om det beror på mycket sömn och ett extremt intag av Alvedon eller Guds vilja det är väl en annan femma. Jag tackar och bockar för det minsta lilla. Så en puss till Gud och en puss till AstraZeneca. Nu hoppas jag att jag ska läka helt till helgen så att jag kan hänga på det här stället:


Dock med lite mer folk (gärna en galen Frida och Joakim som fuckar ur), något drickbart i handen och i munnen (daah), ett lite mörkare sken på horisonten och såklart en Maxi ståendes vid trappan till höger i bild som hävdar sin auktoritet som vakt. Sen är jag rätt så jävla nöjd med tillvaron. DÅ är livet vackert vill jag lova!

LML

Hej bloggen! Till skillnad från vissa andra...höhö...tycker jag faktiskt att livet är jävligt vackert och rullar på riktigt bra just nu. Love my life! Detta trots att det inte direkt har hänt något spännande i dag. Har varit på biblioteket och pluggat ett par timmar och sedan bara varit hemma? Jag tror dock att mitt glada humör kan ha att göra med att det i dag är tisdag, vilket betyder att det är onsdag i morgon, vilket i sin tur betyder att det är torsdag i övermorgon och alla vet ju att efter torsdag kommer fredag, och fredag = HELG! Haha....överdriver jag lite nu kanske? ;) Nåväl. Om ni inte riktigt känner er lika peppade på livet som jag, föreslår jag att ni tittar på videon nedan. Den kommer garanterat göra er på bättre humör! Puss och kram från kungen i djungeln ;)


Åååh....Men älska livet

OBS. Läsning sker på egen risk. Varning för ett sjukt sänkande inlägg. Undvik om du kan!

Mitt liv är så jävla vackert nu. Så jävla vackert. Om jag levde i den fetaste lögnen som fanns på denna jord, det vill säga. Varför: Jo, jag har världens mest intensiva kurs just nu. Där vi ska lära oss att göra en kvalitativ analys och skriva en forskningsrapport. Låter rätt asfett (i teorin) MEN vi har tre veckor på oss varav en vecka har gått till att bara förstå grunderna för en kvalitativ analys och hur man ens skriver en forksningsrapport. Det är tunga grejer vi snackar om här va, tunga grejer. Vi har intervjuat präster (trevligt folk, det där) om deras syn på sitt ledarskap och det har väl än så länge gått smärtfritt. Bortsett från att vi är i det skede där man ska transkribera material (från ljudfil till ord) vilket(utan överdrift) tar en jävla evighet. Sen hjälper det inte att man typ vill dö varje gång man hör sin egen röst för att man blir så trött på den. Hur satan står ni ut med den, människor?!

Sen väntar kodning av materialet, analys, slutlig rapport och blablabla. Vilket väl är fine...om det är inte skulle vara för att jag har gått och blivit svinsjuk. Helt mentalt orkeslös typ. Vilket jag tror är på grund av att jag typ aldrig blir sjuk. Så när jag väl blir det är min kropp så ovan (eller något i den stilen) att den tar extra skada och jag därmed hamnar i ett dödligt tillstånd (no överdrift, lovar.) Finns det någon läkare här som kan bekräfta denna teori?! Jag sitter i alla fall med feberfrossa, fucking sprägande huvud, hosta och går i väntan på att det hela ska toppas med lite kräksjuka också. Yeah! Observera att detta nu ska ske samtidigt som jag ska sitta och lyssna på en präst som hyllar sin kärlek till Gud och till sin församling. Det är väl sådär lagom kul när man bara vill fucka life och dö lite. Imorgon MÅSTE jag bli frisk. Det finns liksom inte tid för att vara sjuk. Trots att jag bara vill lägga mig i sängen och kolla på Woody Allen-filmer (och kanske gråta lite, inte för filmerna utan mest för mitt bläiga tillstånd) Men det går ju inte. För jag kan inte låta min grupp hamna i skiten och riskera att dem korsfäster mig liksom. 

Snälla Gud (jag som ju varit i kyrkan och allt idag) låt mig bli frisk snarast och låt mig återfå mitt vackra liv. Och ja, jag varnade för att detta inlägg skulle sänka er. Den som klagar i kommentarsfältet kommer jag kräkas och hosta på...Mohaha!

Lev väl och njut av era vackra liv medan ni kan, kära vänner <3

En liten sammanfattning

Tja bloggen! Förlååååååt för att jag har bortprioriterat dig lite de senaste dagarna, men jag har faktiskt haft lite att stå i på körarfronten. Haha, jag (och mina trogna medkörare Jossan och Joakim) körde nämligen en trippel i helgen och körde hela tre dagar i rad! I torsdags var vi på en EPISK Beer pong-kväll (eller kanske snarare klädvaskarkväll?) på Bojan som det kommer snackas om läääänge. Alla som inte var där kan ångra det så jävla hårt, höhö! I fredags körde vi Slaktis (som vanligt tihi) och jävlar vad vi körde där med. Dans på högtalarna har börjat bli standard ;) I lördags drog vi, hör och häpna, till Magenta för att fira Sofia som fyllde 20 nu i veckan. (Stort grattis!). Ännu ett HÅRT monsterpass på dansgolvet blev det. Vi var ju bara tvungna att visa Sture P-kidzen hur man kör på riktigt, eller hur?

 

Hehe, som ni hör har det varit kööörigt värre i helgen, men nu väntar andra bullar. Tentan börjar närma sig och det är väl dags att börja ta tag i det där med pluggandet. Har nämligen lallat lite för mycket på sista tiden, men det har det varit värt. Måste ju ha lite kul också, annars skulle jag aldrig palla trycket ;) Sååå, nu tänkte jag säga hej till TF och YGL en stund, innan Får vi följa med drar igång. Hej så länge!

 

Jossy och jag i fredags innan Slaktis! Hur heta? Grr...!


"I´m feeling great. I´m feeling awesome"JARÅ! Jag har precis vunnit ett vad när denna sugarbaby gick vidare i Mello. Nu fucking köör vi!

Torsdag och fredagkväll i en ny nivå på extrem korthet (den som fattar, fattar)

Beer pong, vaska kläder, draw something, Lurvas, rabies, askungen, ryska, slattar, drinkluder, slaktad, lammkött, 9C-nostalgi, vaska allt, munspel, spanska och öh KÖR BAH KÖR ....Är något oklart eller borde något läggas till? Säg till i så fall

Minns ni?


Jag hatar grattisinlägg i allmänhet men vafan, det är väl någon form av standard på den...( eftersom jag själv vill ha ett när jag fyller år)


Om åtta år är du trettio. Mohahahaha....May the force be with ya, sistah <3* A men juste...GRATTIS


Hfjkghfk...

...det är väl typ allt jag kan få fram just nu i ordväg (vilket är kul eftersom det inte ens är ett ord). Därför känns det lite knasigt att jag ska blogga nu när jag bokstavligt talat är helt tom på ord och lite halvt hjärndöd på köpet också (tentajävelns fel). Men vafan vi kör ändå. Allt för att er behaga, mina älskade små sötsaker.   

Jag har i alla fall spenderat dagen med att färdigställa den här jävla jävlulens jävelidiotjävelhelvete till tenta. Ja, jag har damp och nej, jag är inte lätt att leva med. Ni ska bara veta hur mycket jag har svurit och fuckat den senaste veckan. För er som vill att jag ska vara lite mer precis så kan jag berätta att mitt ordförråd den senaste veckan bestått av: fuck my life, fuuuck, crap och pisskit. Men tydligen så är jag inte ensam om att uppleva dessa utbrott under tentaskrivandet. Idag fick jag reda på att en viss herre hade sparkat i väggar och haft sig igår. Det är väl lite så vi på min kurs dealar med grejer. Hehehe...

Nu ska jag skriva bara ut skiten (ja, tentan alltså) och sen ska jag fira genom att kolla på bästa Filip och Fredrik och fortsätta drömma om att dessa herrar en dag ska fråga mig och Frida om dem "får följa med?" Visst fan skulle vi ta med våra män till Slaktis då, Frida?!

Hehe

I dag har jag haft en riktigt mysig och slapp dag, vilket jag tycker jag gjort mig förtjänt av efter en fett körig kväll på Slaktis i går. (Haha, ni har ju förmodligen redan läst allt om gårdagen i Jossans inlägg och kan själva bilda er en uppfattning. Jag blev liksom bränd av fucking ROBYNS cigarett. Hur coolt?) Dagen inleddes med att jag för första gången på väääldigt länge käkade Nutellamackor!!! Muuums. Jag kan dock konstatera att det nog smakade en aning godare när man var yngre, men en mysig och nostalgisk upplevelse var det i alla fall ;) Nu på kvällen har jag varit på bio med mina kära päron. Vi såg Tinker, tailor, soldier, spy som var riktigt, riktitgt bra. Jag rekommenderar alla som läser detta inlägg att se den, verkligen! Boka biobiljetter eller ladda ner den, nuuuuu. Ciao!


Slakthuset ÄR paradiset

Några anledningar till varför jag vill komma till slakthuset (paradiset) när jag dör baserat på gårkvällen:

Man behöver inte visa leg om rätt vakt står i dörren (tack Frida och tack Maxi)

Man kan ha djupa konversationer om tröjor i stil med denna på bilden nedan ger ett bra utfall på liggfronten. Jag skrattade och LOG (men inte av den anledningen, hehehe)Man kan hänga med Djn i Djbåset och ansvara för att alla kör...

...eller så kan man hänga på dansgolvet och vara med alla som kör

Man kan dricka shots i Djbåset. Gratis dricka är bästa drickan (talar som ett drinkluder i dess renaste form)

Man kan hänga (läs: fotas och bli bränd av hennes cigg) med Robyn. Man FÅR bli starstruck då (se bild nedan) 

Man kan bah köra på dansgolvet och träffa sin överman på att dansa där (grymmaste snubben jag någonsin beskådat som dansade som en jävla GUD)....

...Vilket kan resultera i en dansbattle som jag måste erkänna att jag blev besegrad i. Bu fucking hu!

Man kan bli ihågkommen från tidigare kvällar som; "ooh, the partystarter"

Man kan tro att Slaktis har uppnått en så pass hög standard av kör bah kör att det inte går att överträffa, men VARJE gång man kommer dit blir man fucking motbevisad. HÄR VILL JAG DÖ OCH LEVA MITT ANDLIGA LIV. SLAKTIS ÄR PARADISET!

  
Blunda nu för fan Sofia...

...För detta kommer nämligen KANSKE att bli din 20-årspresent. Då kan vi förhoppningsvis undvika att våra "Macarons" ser ut som på bilden ovan. Heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh


/ J&F

Namnsdag!

Hej alla sköna! Gissa vem som har namnsdag i dag? Hihi joo, det är jag det! Detta ska snart firas med en rejäl utgång. Slaktis for laaaajf ♥

Helg

Hej bloggen! Äntligen är det helg igen, fy fan vad skööönt! Jag och Jossan smygstartade dock lite i går, då vi gjorde Bojan osäkert. Haha, hur grymt på en skala är det att vi startade hela dansgolvet? Och att Popular spelades utan vi ens hade önskat den? Och att vi har hittat en ny idol i form av en sjukt körig tjej som jobbar på Bojan? Tio av tio om ni frågar mig! Resten av helgen ska också bli fetare än fetast är det tänkt. Hur ska ni läsare spendera helgen? Berätta! Puss på er och ha det gött!

Alla ♥ dag

Glad alla hjärtans dag på er kära läsare! Hur har ni firat dagen? Själv har jag bara pluggat hela dagen och nu på kvällen har jag tryckt i mig massa choklad här hemma i min ensamhet. Forever alone.....buhuhuhuhuh. Närå. Jag är inte alls särskilt bitter över min situation faktiskt. Inte när jag tänker på hur roligt jag kan ha alla andra dagar på året. Palla vara beroende av någon annan när man kan vara fri och bestämma över sig själv helt och hållet. Håller ni inte med mig? Att vara singel är så SKÖNT! Puss puss på er igen allihop ♥

Det kan va kul att vara vikarie, lovar!

Idag har jag haft svenska med nior där jag hade fått instruktioner om att visa en film på datorn om Antikens litteraturhistoria. Inga konstigheter. Absolut inga alls. Om det inte hade varit för att man mitt i filmen börjar prata om erotiken i Antika Grekland och hur homosexualitet var vanligt främst hos män som föredrog yngre älskare. Inga konstigheter där heller egentligen (lite kanske, men det är väl mest för att jag har barnslig humor) MEN självklart ska datorn börja lagga precis när detta visualiseras på filmen. Här får ni använda lite av er egna fantasi då jag inte tänker gå in på exakt vad som visades (vi kan ju ha minderåriga läsare liksom) Men hela bilden hamnar typ i någon slags freeze frame mitt i detta. Så övermänskligt komiskt. Jag håller ju på att dö när jag kämpar som en jävla galning för att kväva mitt skratt. Sen får jag panik och inser att jag antingen måste försöka få igång filmen eller stänga av den helt för vi kan ju inte direkt sitta och stirra på den bilden i evigheter liksom. Behöver jag ens nämna att jag gjorde det sistnämnda eller?

Annars har jag väl mest haft engelska med sjundeklassare (läs: sett början av Top Gun två gånger med engelsk subtitles) och haft det allmänt kul åt att tjejerna i klassen suttit och trånat efter Tom Cruise. Fast det roligaste eller sjukaste för den delen, beroende på vad man har för humor måste ändå ha varit förra veckan när jag skulle avsluta en lektion med sjundeklassare och det kommer in en kille från en annan klass och helt spontant säger eller mer typ skriker inför alla "Det här är Josefin, hon är singel och VILLIG!!"  Whata fuck?! Jag vet inte riktigt vad man ska säga annat än typ....kreativt. Jag menar, kan man känna av min desperation så tydligt även på jobbet, va va va?

Nä men skämt åsido. Detta var ju typ döden för min auktoritära roll som vikarie för dessa sjuor i alla fall. Tack för den. Verkligen. Men till min poäng: att vara vikarie kan faktiskt vara rätt så jävla roligt ibland

Bah kör

Tjena bloggen! Förlåt för att jag inte har haft så mycket tid för dig nu de senaste dagarna men om man som jag är en kör bah kör-person, så måste man ibland prioritera bort bloggen för att hinna fylla livet med lite mer körigare aktiviteter. I fredags var det som vanligt Slaktis som gällde, där vi firada att käre Joakim fyllde 20 bast. Stort grattis! Det blev verkligen en kväll i kör bah kör-anda, från början till slut. Är vi förvånade??? NEEEJ. Sällskapet bestod ju i princip endast av kör bah kör-personer, varav en till och med har budskapet intatuerat på armen. Stort tack till denna människa förresten, det är han som har förändrat mitt liv! Helt seriöst. Jag vet inte vem jag hade varit i dag om inte kör bah kör hade kommit in i mitt liv. Allt hade varit så mycket tråkigare? Nu är det istället bara att köra bah köra på, utan att tänka på konsekvenserna, och FAN vad roligt jag har när jag gör det! Mer kööööööörighet åt folket säger jag bara! Som i går...Då var jag på 50 årsfest hemma hos Marre och Bettan, vilket för övrigt var svintrevligt, och hade ställt in mig på en okörig kväll. MEN, jag valde att trotsa detta och vi bestämde oss sedan lite spontant att vi skulle dra ut och köra i alla fall. Kör bah kör liksom! Haha, dock fick jag lära mig att vakterna på Ace är jävla FITTOR, men det är en helt annan historia. Nu tycker jag att vi alla bäddar ner oss och sover lite. Det tänker i varje fall jag göra. Sov gott och kom ihåg....bah KÖR.

RIP Josefin

Jag blir alltid lite varm i hjärtat (typ fysiskt omöjligt?!) när ni engagerar er i det skrivna ordet. Att få respons av sina bloggläsare och få äran att ta del av era åsikter är bäst. Puss på det.

Nog om det. Imorn börjar min helvetesvecka. Om ni inte hör från mig på bloggen, sms eller telefon är det för att jag har dött av en ångestattack. Varför? Jag ska skriva en pissjobbig hemtenta denna vecka samtidigt som jag ska jobba och på något jävla mirakulöst sätt få detta att gå ihop tidsmässigt. Känns sådär lagom kul. Jag ska försöka att hinna prioritera lite nöjen också. Om jag väl ska dö kan jag ju lika gärna passa på att ha lite kul sista dagarna i livet liksom.

En sista hälsning till min familj, mina vänner och fiender: Det har varit en ära att få lära känna er. Ni är bäst, puss <3 Mina sista önskningar i livet: Spela Josefin, vill du suga min kuk-låten på min begravning, skriv" Kört bah kört" på min gravsten och skänk alla mina besparingar till Kim (arrangören) till syfte att expandera Slaktis.

Kör bah kör = döden?

Okej, okej. Nu ska vi analysera lite här va. Det vill jag att ni ska göra också därför tycker jag att kommentarsfältet till detta inlägg ska bli ett forum där ni kan delge mig era tankar kring detta. Låt åsikterna flöda!


Om kör bah kör inte är en livsstil (där VARJE handling man utför är med en avsikt att kör bah köra) är detta ju något som kan leda till sjukt vidriga konsekvenser. Kör bah kör blir alltså bara en kortsiktig lösning som i efterhand när man inte kör bah kör kan leda till att man mår piss, känner ångest eller sårar människor i sin omgivning. Typ som en grym fylla -kör bah kör- kontra svinjobbig bakfylla-konsekvenserna-. Är ni med mig?


För att kör bah kör ska få bästa utfall måste man alltså ha detta som livsstil och därmed aldrig stanna upp och reflektera över konsekvenserna av sina handlingar utan bara fortsätta köra bah köra konstant. Det förutsätter också att hela världens befolkning har detta som livsstil för att undvika att medmänniskor drabbas av konsekvenserna. Att föreställa sig ett samhälle där alla kör bah kör känns ju asgrymt MEN detta kan, om man drar det till sin yttersta spets, leda till döden för individer och för ett samhälle som helhet. Föreställ dig att man står vid typ Golden Gate-bron för att hoppa, om man då kör bah kör kommer man inte ens att överväga att inte hoppa eftersom man ja, kör bah kör. Eller att man tar den sista linan och som resultat av detta dör av en överdos. Ja, ni hajar. Fatta då hur den demografiska kurvan kommer att se ut då. Det föds asmånga barn eftersom alla (hehe) kör bah kör, men det kommer ju även att vara ett extremt högt dödstal där medellivslängden typ bara blir trettio år eftersom befolkningen då kör sig till döds. Det kommer då alltså inte att finnas några byggstenar (bildligt talat) som kan bära samhället och det kommer att fallera helt. Detta kommer att bli känt (likt stenåldern, upplysningstiden eller whatever) som kör bah kör-epoken i som gav katastrofala följder (kanske värre än världskrigen.) Eller så man kan ju också se det mer som en epidemi (typ som pesten) om man så vill.


Alltså, om man koncentrerar kör bah kör-människor i ett samhälle är det KÖRT BAH KÖRT. Någon som har några invändningar?

* Jag ska tillägga att denna text är lite av ett resultat av min bakfylla och därmed gör att jag känner mig lite allmänt bitter. Jag vill också tacka Joakim som fört dessa tankegångar med mig.


SKÅL OCH GRATTIS

Ikväll kör vi bah kör för dig, Joakim!  Om tjugo år är du fyrtio. Fucking skååål.

ARG

Tjena bloggy! Samtidigt som Jossy har gått och blivit plugghora har jag blivit SJUK. Helt seriöst, både i går och i dag har min hals varit helt jävla igentäppt och i dag har jag inte ens kunnat prata ordentligt då jag typ har tappat rösten lite halvt. Fy fan för detta säger jag bara!!! Jag har inte TID med att vara sjuk, fattar ni det?! Jag vill bara kunna köööööra, inte låta mig begränsas av en jävla CP-hals! Nu tycker jag att ni alla håller tummarna för att husmormors huskur fungerar och att jag inom en väldigt snar framtid blir frisk (helst i morgon!). Tack och bock!

Plugghora

Gaaaah. Irritationen man känner när man spenderar så mycket tid med att plugga utan att egentligen komma någon vart är inte nådig. INTE NÅDIG. Jag har en förmåga att växla från att vara supereffektiv till att bli EXTREMT ineffektiv. Ibland pluggar jag som om jag vore ett jävla geni eller nåt (sker tyvärr inte allt för ofta) och sedan helt plötsligt typ dör all genialitet och jag pluggar som om jag vore hjärndöd. Den här växelverkan som sker bedrar mitt mentala tillstånd och gör att jag lever i en konstant tro på att jag är supereffektiv fast jag egentligen inte är det. Därför tar jag mig an saker som jag TROR att jag ska hinna med fast jag egentligen inte gör det. Lite som att gå på myten om sig själv eller nåt. Nu har jag i alla fall tagit mig an flera dagars vikarejobb i tron om att jag ska hinna plugga på min fritid vilket jag, om jag är i mitt hjärndöda tillstånd, aldrig kommer att hinna. Det ska bli kul när jag typ dör av ångestattacker nästa vecka när jag ska börja skriva på min hemtenta. Skitkul verkligen. 

Nu ska jag och min naiva tro på min supereffektivitet hämta bästa killen på dagis. Ja, nu hajar ni hur kritiskt min växelverkansjukdom är...Psykisk hjälp, någon? 


Mysdag

I dag har jag haft en riktig mysdag med min kära mor! Vi hann först med lite shopping i stan på förmiddagen, innan vi drog till bion för att se My week with Marilyn. Den var väldigt fin tycker jag och Michelle Willams var så sjuuukt snygg som Marilyn. Kul att se Emma Watson i en liten roll också, men jag tänkte hela tiden "vad fan gör Hermione där!?!". Haha.. Efter bion begav vi oss till Vapiano där vi åt världens godaste pasta. MUMS!!! (Eliiiin, vi måste verkligen börja dra dit ofta, okej????) Nu sitter jag här hemma, mätt och belåten, och väntar på att Får vi följa med? ska börja. Ska bli spännande att se vad F&F har hittat på den här gången, men jag känner på mig att det är något riktigt bra. KAN de där två herrarna liksom misslyckas med något?

Turistbild från helgen...


...andra ord känns rätt överflödiga

Livet är en fest

....håll med om det, folk och fä! Höhö. Idag är det dock söndag, vilket betyder att festen möjligtvis må vara över för den här veckan. Buhu! Helgen har i vilket fall varit så grymt jävla fet. I fredags var det ju juristfest på White Room och den var verkligen så sjuuuuukt grym… Eric FUCKING Saade (a.k.a. mannen i mitt liv) var ju liksom där!!!!!!! Jag ångrar dock som fan att jag inte tog tillfället att haffa mannen när jag hade honom rakt framför mig. Helt seriöst, jag skulle bah köööört.  Men men, jag får väl helt enkelt börja hänga på White och de andra stureplansklubbarna varje helg, så kanske jag får en ny chans? Om jag får det så ska jag fan se till att ta den. Hörde ni det? Jag SKA.

 

I går var jag och ett skönt gäng bestående av Jossy, Fia, Alex och Joakim till Slaktis där vi körde bah körde. Kändes skönt att vara "hemma" efter gårdagens utflykt till Sture P ;) Haha, jag råkade dock bränna mig själv på fingret med ciggen igår, vilket var mindre fett. Har ont som FAN i dag. Så kan det gå när haspen inte är på... Vill avsluta med att dela ut en puss och en kram till alla finisar som delat denna roliga helg med mig <3


KÖR BAH KÖRKör bah kör = bloggens mest använda uttryck!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/ J, S & F

SMS

4:57,Frida:
JOSSAN JAG FUCKING DÖR. DÖR. DÖR. ERIC SAADE ÄR HÄR!!!!!!!!!!

4:58, Jag:
Döda mig nu!!!!!!!!!!!!!! HAAFFAAAAAA!!! Hur ser han ut? Har du möjlighet att närma dig?!?

Slutsats: Jag ska ALDRIG mer avstå från utgång och fest för att " ta ikapp lite sömn." ALDRIG. Fuck my life!

Glada_tjejen_92

Hurraaaa! Äntligen är det helg igen och jag är på farligt bra humör säger jag bara...akta er! Fick ju reda på mitt tentaresultat på arbetsrätten och familjerätten tidigare idag och jag känner verkligen att betyget måste firas stooooort. Ikväll är det juristfest på White Room som gäller. Har verkligen saknat deras underbara drinkar, mums. Ska dricka en drink för var och en av er bloggläsare, lovar ;) Pussssss!

Snott från en facebookvän

Tänk efter nästa gång ni fyller i ert "gatunamn", höhö...


Fet dag

Jag lyckades precis ta mig igenom Jussys låååånga, men ack så underhållande, blogginlägg (se nedan) och jag måste säga att jag känner igen mig lite i det hon skriver. Jag vet inte om det beror på att det i dag är torsdag, vilket betyder att det endast är en dag kvar till fredag(= helg = FEEEEST), eller om det bara beror på slumpen som dagen i dag har varit den bästa på länge? Mycket beror nog visserligen på dagens föreläsare som ägnade två timmar åt att, på skånska, berätta fantastiska och framförallt underhållande små anekdoter om sin tid som justitieombudsman, domare, medlem i lagrådet och allt vad det nu var. Bland annat en historia om när han under en inspektionsrunda på någon domstol, hamnade ensam i ett mörkt rum med en ung, söt tjej....höhö. Detta samtidigt som det under föreläsningen hände massor av små roliga incidenter...Som till exempel händelsen, som Jossan redan nämnt, när en viss snubbe kommer inlufsande, flera minuter försenad, med en stor jävla SEMLA balanserad på en liten papperstallrik. Hahahaha, jag KUNDE inte hålla mig för skratt. Så sjukt klockrent!

Länge leve det smått komiska

*Snälla orka er ta igenom detta inlägg. Det tog nämligen lång tid att skriva!

Ni vet när det händer små otippade och komiska incidenter under hela dagen som får dagen som helhet (som annars var rätt kaosig och stressig) att bli väldigt humoristisk? Ja, ni vet så pass rolig att man sitter och skrattar för sig själv på tunnelbanan och ignorerar de blickar man får från omgivningen. En sån dag hade jag idag och jag tänkte därför låta min små älsklingar till bloggläsare få ta del av detta (med risk av att bara ett fåtal av er kommer att fatta den komiska kärnan i incidenterna eftersom jag tenderar att vara ganska så intern här på bloggen) Men fuck it. Så, here we go:

Morgonen börjar med att jag ska agera svenskalärare och arrangera ett svenskaförhör för åttondeklassare. Inga konstigheter om det inte varit för att jag upptäcker att halva klassen sitter med fuskpapper och därmed tvingar mig till med så sträng ton jag förmår säga att” jag inte tror att meningen med förhöret är att ni ska titta på de här papperna”. När papperna ska lämnas in ställer sig en elev mitt framför mig och hjälper sin kompis med förhöret ( med hjälper menar jag säger de rätta svaren.) Men hallå?!? Utstrålar jag ingen form av auktoritet what so ever eller vad är det frågan om? Mitt framför facet på mig liksom(!!!) Det finns ju en extrem komisk aspekt av detta och jag fick kämpa för att kväva mitt skratt för att verka seriös och, i den mån det var möjligt, bevara min roll som seriös vikare fast jag egentligen bara ville asgarva och high fiva alla i klassen. Eller nåt i den stilen.


Incidenterna fortsätter några timmar senare på universitetet där vi har föreläsning i en fucking FRYSBOX. Överdriver inte om det var kanske fem grader i salen. Vår föreläsare bestämmer sig för att kalla in ”teknisk support” vilket man kan göra genom en knapptryckning från salen. In kommer surkärringen numero uno och muttrar något om att det är fastighetsägarnas fel och försvinner innan man hinner säga "kallt". Det hela slutar med att vi fortsätter föreläsningen med enda skillnaden att alla i salen sitter med jacka, halsduk, mössa och vantar på sig. Under hela föreläsningen var ”att kalla på teknisk support” ett stående skämt. Föreläsningen fortsätter med att mina föreläsare väljer att visualisera fenomenet ” man väljer hur man vill framställa sig själv” genom att visa en bild på honom själv när han är full (rödflammig hud, röda ögon, ofokuserad blick. Ja, ni fattar grejen) och nykter. Här snackar vi självdistans och humor på HÖG nivå. Hela föreläsningen toppas av att det kommer in en juristbrutta (från Fridas juristgäng som ska ha salen efter oss) som är på väg in och sätta sig med oss och pratar extremt högt med, vad hon tror, är sina polare (som såklart har väntom i dörren) medan vår föreläsning stannar av och tystnar. Hela salen stirrar på henne och hon bokstavligt talat springer ut. Pricken över i:et på denna incident är att vi precis innan pratat om hur man spelar roller för att undvika avvikande beteende. Men tjena, Ödets ironi kul att träffas!


När jag senare har hämtat bästa killen från dagis för att sitta barnvakt frågar han mig om jag ” Har några BARN hemma?” Med en fet betoning på barn som om att det typ vore en självklarhet. Någon sekund efter att jag svarat undrar han varför man har hår. När vi sedan ska äta måste jag yttra orden ”Gapa!” varje gång han ska öppna munnen för att äta, då jag skrattar ihjäl mig inombords (den som fattar, fattar) Senare leker vi med hans mjukishund. Den heter ”Lurvas” (Detta är väl en smula internt. Hehehehehe)


Denna dag avslutas med att Frida upplyser mig om att grymmaste snubben har prioriterat en SEMLA före att komma i tid till föreläsningen och alltså kommer sen till en föreläsning med en semla i handen. Detta gjorde honom kunglig i mina ögon.

Okej, Shit. Tanken var väl inte att detta skulle bli någon form av krönika eller annan fyllig jävla text. Men ack o ve så vart det. Nu har jag i alla fall bloggat tillräckligt för typ tre år framöver. Syftet med denna text var i alla fall att uppmärksamma det komiska i små händelser för just då kan dagen bli ett enda stort jävla skämt. Tack för din tid. PUSS!


RSS 2.0