Grym grym grym dag!

Den började med att jag fick det glädjande beskedet att jag med god marginal klarade mig över "väggen". Hurra! Det känns fantastiskt! Hela jullovet hade ju varit förstört om jag hade tvingats skriva omtenta... Verkligen tur att jag slapp det alltså ;) Sedan, efter dagens extremt tråkiga föreläsning, drog jag med Elin på förhandsvisning av Känn ingen sorg, filmen som utgår från Håkans låttexter. Väl där träffade vi på självaste Håkis som hängde i baren med ett glas vin, så vi gick givetvis fram och tog ett par bilder och snackade lite kort. Hahah, vi betedde oss dock lite som ett par nervösa, fnissiga småtjejer.. Men det är väl kanske förståeligt, då Håkis varit en så pass stor idol för oss under många år. Angående filmen så var den riktigt bra. Jag rekommenderar er att gå och se den när den kommer ut på bio senare nästa år! :D

En tidig julklapp från mig <3

http://gamespace.nu/nyhetsbilder/pajasbild.swf

Hej på er!

Nu var det typ en hel månad sedan jag skrev något här. INTE OKEJ! Mitt nyårslöfte får bli att rycka upp den här bloggen till samma grymma standard den hade för några månader sedan. (Hehehhe...som att jag inte har lovat det minst hundratusen gånger förut) Nåväl. Hur är det med er kära läsare? Finns ni fortfarande kvar eller har ni för länge sedan gett upp hoppet om att vi ska uppdatera något mer? Jag hoppas på det förstnämnda!
 
Med mig är det i alla fall prima. I onsdags klättrade jag (förhoppningsvis) över väggen (C2:an, juristprogrammets längsta och jobbigaste kurs) vilket har firats rejält. Sen har det hänt massor av annat skoj (som ni som läser knappast är intresserade av, därför låter jag bli att nämna det) och det börjar dessutom närma sig jul. Vad finns det att inte vara glad över?! Hmmm, kanske det faktum att jag inte har köpt en enda julklapp? Hehehe.. Men det löser sig säkert nu i veckan. Annars kan ju ni (4 st) läsare gärna få hjälpa till och lista era bästa julklappstips (eller ännu roligare, julrim!) här i kommentarsfältet. All hjälp uppskattas! ;) PÖSS!

RSS 2.0