In i kaklet bah!

Valborgspubrunda igår då. Fest från kl. 12-03 med 1500 studenter i alla dess härliga (och mindre härliga) former. Vi hann med att spela pingis, rida på en tjur, spela fuzzball, dricka öl, åka partybuss, sjunga, köa, svettas och åka partybuss igen i ca 10 meter, köa lite till, dansa lite mer och svettas ännu mer. Ja, man hinner mycket på 13 timmar. Dagen/kvällen/natten var fin speciellt eftersom jag har så fina vänner som jag kunde dela den med. Kvällen fick också ett fint avslut men mer än så behöver vi inte gå in på här. Thihi. Men finast av allt var nog att jag hade världens bästa sängsällskap i form av världens finaste Sofia. Vi mös in på sentimmarna och pratade om allt mellan himmel och jord till det att vi slocknade som två ljus efter en dag med ett rätt så jävla fullspäckat schema. Idag var vi möra och spenderade dagen med att kolla på film och lyssna på Glee-låtar. Tunga låtar det där alltså.

Nu måster jag lämna festen för ett tag och återgå till min mindre festliga tenta. Med undantag för imorgon då. Valborgspuss <3


Smiley

Jag tänkte gå in lite snabbt på detta med smileygubbar som muppen Jossypossy redan varit inne på tidigare. Dessa smileygubbar är helt enkelt en del av allas vardag. Och där med basta. De kanske inte tillfredsställde Jossypossy tillräckligt mycket men det tillfredsställer i alla fall mig och säkert resten av världen. Jag gillar't!


!!!Detta inlägg är tillägnat till alla smileygubbar där ute i världen!!!


Här kommer en lista på vad de mest populära smileygubbarna betyder:

:) = Den glada

:( = Den sura

;) = Den flirtiga 
  
:D = Den jätteglada

:| = Den likgiltige

:S = Den orolige

:* = Den kyssiga

:)))))) = Den glade med dubbelhakor  (Det är min favorit .. om någon ville veta)

etc etc etc etc etc etc etc etc etc...


Hoppas ni lärt er något nu!

Ha det bra MUPPAR /Sooooooooooooooooooooooooooooooooofia
Mumma!

Sitter och kollar igenom lite bilder som jag har på datorn och hittar denna skönhet. Med största sannolikhet ett verk av mig och Frida efter ett glas eller två. Misstolka inte. Det är inte vi som har tagit bilden men vi har på något sätt hittat den (säkert efter desperat letande). Nåväl. Jag önskar er en bra eftermiddag och kväll med denna bild. Vad den nu kan tänkas ge er för tillfredsställelse.


Nu lyfter vi det här

När jag ändå har fingrarna på tagenterna kan jag ju passa på att langa in ett inlägg till ju. Det där med fingrarna på tangenter har jag ju haft hela veckan eftersom jag håller på med ännu en never ending story-tenta. Och believe me, den här tillhör något av det vidrigare slaget. BLÄH! Men jag ska inte klaga eftersom det alltid finns människor som har det värre..typ. Jag har ju trots allt en del ljuspunkter att se fram emot de kommande dagarna. Om inte annat är ju vädret en ljuspunkt i sig liksom..fast kanske lite mer bokstavlig då då.

Över till en annan sak: Priset till vinnaren av förra tävlingen. *trumvirvel* Alex, du tilldelas det eminenta priset att få göra ett eget inlägg här på Muppkompaniet. Grattis, grattis och grattis. Det är ju en enorm ära du får ta del av nu så ta vara på detta tillfälle och gör oss inte besvikna. Så här går det till: Du knåpar ihop ett inlägg sen mailar du det till oss (vifyra4@hotmail.com) och vi publicerar det i bloggen. Klappat och klart!

Över till ännu en annan sak: Grabbar (Frida) det är dags att vi lyfter upp det här sjunkande skeppet nu. Nu gör vi en kraftsamling för bloggens skull. Vi bloggar, ni läser. Vi anordnar tävlingar, ni svarar. Vi lägger upp bilder, ni betraktar. Vi kommer med funderingar, ni kommenterar. NU LYFTER VI DET HÄR! puss


Död åt alla smileys..Eller?!

Jag är en sån där som aldrig riktigt bondat med med dessa grabbar: :D  :)  ;) :( :P  (etc. ect. etc. ) Känner liksom inte riktigt att jag får den grad av socialt utbyte som jag skulle vilja och kräver av en smiley. De tillfredsställer mig helt enkelt inte, vilket nog främst beror på att min kärlek främst ligger hos orden i sin enkelhet (deep shit, I know.)  Jag är alltså en stor motståndare av all form av smileyanvändning..Till det att jag insåg att jag levt i en lögn som vanligt.  Eftersom jag nyligen kom till insikt att "<3" tydligen också räknas som en smiley. Öh! Eftersom jag är en frekvent användare av den där lilla jäveln så måste jag ju helt ändra inställning och lära mig att leva med dem istället för att försöka ta död på dem vilket var min ursprungliga plan. Mohaa. Nåväl. Vad jag vill komma till är att jag skulle vilja be er om en tjänst: Kan ni inte delge mig er favoritsmiley i kommentarsfältet? Jag behöver ju lite inspiration typ. So c´mon..do your thing ladies and gentlemen!


Världens mest meningslösa inlägg, jag vet. Men vafan..hellre det än inget alls ;)

Såpa

Jävla kväll alltså. Jag brukar ju gilla kontraster eftersom jag tycker att det gör livet mer intressant. Men gårkvällens kontraster gjorde inte livet mer intressant alls utan var mest bara livsglädjedödande. Med kontraster och gårkväll syftar jag på att jag hade en asfet kväll med bra människor samtidigt som kvällen var urkass på grund av en jävla supernolla. Allt vart väl mest bara en såpa som resulterade i att jag kom hem lite full och skitförbannad med ytterst lite hopp om mänskligheten. Vilket är lite sorligt eftersom det aldrig har hänt tidigare när jag kommit hem från mitt paradis (Slakthuset daah).

Jag och Frida har förövrigt enats om ett tungt pris till Alex som vi utnämnt till vinnare av gårdagens tävling. Alex som en lördagkväll klockan 04.00 lämnade det rätta svaret. Detta gör honom såklart till en supervärdig vinnare. Grattis! Vi återkommer med detaljer kring priset när jag har fått tillbaka hoppet om MÄNskligheten igen..vilket kan ta ett tag. Sköt om er så länge!

Dagens tävling: Vad söker vi?
 let me love you


5 + 13 + 4 =
 

Pris utlovas till vinnaren
Hej hej Monika. Hej på dig Monika

Hej hej även du som inte heter Monika!

Jävla bra låt det där alltså. Och den vart lite bättre igår när jag och Frida sjöng den tillängnat alla Monikor på Bojan. Ja, det var alltså karaoke som gällde igår och då kändes det rätt självklart att fucka alla Grease och Carola-låtar som alla enades om att sjunga för att istället bjuda till på något som är snäppet fetare. Jag menar Hej hej Monika har ju ett budskap och en känsla som alla kan relatera till och däför kändes den rätt självklar. Lite synd bara att halva Bojan (jag skjuter från höften här nu va) bestod av utlandsstudenter som inte pratar svenska och därmed inte fattade ett skit av det feta budskap vi förmedlade under våra three minutes in fame. Yeye..deras förlust. Inte vår. KKB- Karaoke. Kör bah! Kvällen var precis lika bra som Bojankvällar brukar vara om inte lite bättre eftersom vi fick dansa oss svettiga till (observera TILL och tyvärr inte MED) Eric "Mannen vi dödar för att få" Saade. Mumma!

Jag har varit lite för oproduktiv den senaste tiden därför är det dags att ta tag i mitt liv igen såhär lagom till fredagskvällen. Jag tänkte börja detta med att öppna mitt fruktade tentamail för att se vad jag ska spendera de kommande två veckorna med att skriva på. Blä, inte ruuligt! Hoppas att ni får en bra helg och jag hoppas speciellt att ni slaktar extra hårt på Slakthuset ikväll, ladies!


Rätt svar:Gårkvällens bästa

Mupp 1: Åh. Frida har börjat med Wordfeud nu..Lite efter alla andra
Mupp 2 : Ja, det är ju kul. Bjuder in random och spelar med massa folk. Men det är lite jobbigt för alla ska hålla på och ragga hela tiden
Mupp 3: Men va!? Vad sjukt!
(Det går några sekunder)
Mupp 3: Vad heter du på Wordfeud då?
Mupp 2: Fridavagina...Biokväll

 

Tjena tjena! Har just kommit hem från en mycket trevlig och mysig biokväll med Fia och Jossy. Vi såg Avalon, som var en väldigt skruvad och lite konstig film. Vad hände där i slutet egentligen? Dock gillade jag den. Hehe, förresten, om någon undrade varför det luktade kanelbulle i hela biosalongen så kan jag avslöja att det var mitt och Fias fel. Hihi förlåt ;)


Dagens omröstning

Vem är sötast, Jossy eller  ? Rösta i kommentarsfältet.... NU!

Feeeeet helg

Ooopsi, jag har inte alls uppdaterat så mycket som jag förra veckan lovade er att jag skulle göra. Sorry för det, jag LOVAR (för hundrade gången) att jag ska bli bättre. Jag har dock faktiskt inte hunnit då jag haft full rulle i helgen med African party på Bojan i torsdags, Slaktis-kväll i fredags och bowling- och karaokekväll (med sköna Gröndal-alkisar) i lördags. Hur FETT låter inte det helgschemat på en skala? 10 av 10 Donkenburgare om ni frågar mig.

 

Bowlingmatchen var ju förresten inte bara en vanlig bowlingmatch, utan även en kamp mellan könen. Hehe och jag tror nog att ni alla fattar hur den kampen slutade va? Jag, Jossy och Fia ägde bokstavligt talat SÖNDER grabbarna och visade en gång för alla att tjejer är BÄÄÄÄST <3 Bra jobbat team Möbök!

 

Lagets bästa spelare, på väg mot sin tredje strike i rad:


Dags att leka: Find the odd one out


Någonstans på bilden finns Alex. Kan du hitta honom? Det tog mig ett tag men jag lyckades till slut och då var det ändå jag som tog bilden. Därför har jag överseende med att det kan vara något klurigt.Ledord: fågel, fisk eller mittemellan? En kombination av de två sistnämnda.  

Alla vägar bär till Afrika

Bojan och Afrika. En studentpub och en kontinent. Två helt skilda världar..INTE! Igårkväll förenades nämligen dessa i en kavalkad av tropisk hetta, frukt och bananchips, afrikanska rytmer och galna studenter. Utfallet? En riktig superfest. Därför är mitt förslag att vi antingen flyttar Bojan till Afrika eller flyttar Afrika till Bojan. Eftersom jag inte orkar eller har råd för den delen heller att åka till Afrika varje torsdag så föredrar jag det sitsnämnda. Det kan kanske vara lite omständigt men va satan. Samhällsvetenskapliga har vad jag vet en rätt bra kassa så det borde inte vara några problem där inte. AKB- Africaaa. Kör bah!

Nu är det fredag och jag är glad tjej. Helg, helg älskade helg. Jag tänker inte ens skriva hur jag ska sepnedera min kväll eftersom tar för givet att ni vet det vid det här laget. Men jag kan säga såhär: Det börjar på S och slutar på lakthuset. Man slaktade och styckade kött där men man gör det inte längre. Det ligger ganska nära Globen (golfbollen u know) Nu borde ni i alla fall börja ana vart mina vägar bär ikväll. Puss!

...Men juste humorvecka är det ju. Langar in två puddingar som ni kan vila ögonen på medan ni njuter av att det är fredag.
Mannen som ger "act normal" ett ansikte 2,0


Humorvecka

Jag låter den sköne herren i mitt inlägg nedan vara startskottet för min humorvecka här på bloggen. Ja, eftersom ni läsare tydligen inte gillar tävlingar och rebusar så får vi ju testa något annat liksom. Lite skratt är ju inte så ansträngande och engagemangskrävande så därför borde detta komma er väl till pass..Förutsatt att ni delar min humor. Vi börjar med tre favoriter i bildform. Den sista bilden är min personliga favorit. Kan inte riktigt sätta fingret på varför. Men den har NÅGONTING. Döm själva men glöm inte att skratta också:


Mitt första mobilblogginlägg!!!!!

Tja! Jag lovade ju att jag skulle bli bättre på att uppdatera nu när jag kan mobilblogga så därför tänkte jag att det kunde passa med ett litet inlägg just precis nu! Jag befinner mig, sedan ett par timmar tillbaka, på universitetsbiblioteket där jag läser lite europarätt. Anledningen till varför jag är här så tidigt är att jag från och med i dag och fram till typ på tisdag nästa vecka kommer ha några polska byggjobbare hemma hos mig som ska byta ut alla fönster i lägenheten. De kommer börja kl sju varje jävla morgon vilket innebär att jag alltså måste kliva upp runt kl sex varje dag för att hinna sticka hemifrån innan de dundrar in och börjar jobba. Dööööda mig!!!! Inte. Men jobbigt värre kommer det att bli, det är ett som är säkert. Kommer fan behöva dricka 10 liter kaffe de här dagarna, så jag orkar med livet liksom. Nåja, nu hade jag tänkt ta och gräva ned näsan i böckerna igen. Ha det gött!


Mannen som ger "act normal" ett ansikte
Glad påsk i efterskott!

Hej hej mina vänner! Jag hoppas att ni alla har haft en underbar påsk, för det har nämligen jag haft! I fredags var jag på en heldagsutflykt med Bettan på ***** och firade långfredagen på det mest kristna sätt någonsin. (Hahaha, vi är fan sjuka i huvudet.) Senare på kvällen drog vi dock vidare och mötte upp Elin för att synda lite inne på Ace. Hade en svinkul kväll, med massa dans och trevligheter! Träffade ju även min fina barndomsvän Becca där inne vilket gjorde det hela ännu roligare. (Om du minns bloggadressen så kanske du till och med är inne och läser detta??? I så fall måste du kommentera!) ;)

 

Även fast Ace var riktigt bra så saknade jag fan Slaktis lite, så dit drog jag med Jossy, Joakim och Tobbe sen på påskdagen. Sjukt bra drag var det, särskilt för att vara en söndag, och medelåldern var fan den högsta någonsin.  Haha. Grymt kul! I går körde vi på skönt bakishäng i Joakims trädgård, och trotsade kylan och grillade hamburgare, käkade jordgubbar, godis, vinade och hade det allmänt fett i sann sommaranda. DET kallar jag ett bra avslut på påsken det.

 

Nåväl. Jag har ju haft ett litet uppehåll här från bloggen några dagar, vilket ni kanske har märkt, men nu kan ni ge er på att jag är tillbaka på banan igen och jag lovar att blogga extra mycket i veckan. I ett av mina påskägg låg nämligen en iPhone (min bebis <333) så nu kommer jag även kunna mobilblogga. Hur fett?! Fler bilder utlovas också. Här nedan kan ni se ett par från helgen :)

 


OBEY THE RULES

God eftermiddag du fagra blogg!

Än så länge har ingen lyckats bistå oss med det korrekta svaret till rebusen. Därav är tävlingen still going strong. MEN enligt spelreglerna får man endast svara EN gång och man blir självfallet INTE godkänd om man inte har skrivit sitt namn eller alias som ska kunna kopplas till din identitet. Du kan då inte ta del av priset och denna går istället till personen efter dig ( vilket baseras på tiden då kommentaren är postad) förutsatt att denne svarat rätt.  All fusk, alltså samtal med varandra eller att man på ett eller annat sätt råkat höra svaret via oss ( vilket mycket väl kan ha skett igår..ops) leder till diskvalificering. OBEY THE RULES. Priset är värt lite ansträngning, lovar!

Gårkvällen var grym..mer än så kan jag inte säga due to the inlägg below (hint hint) Nu vankas det lite grillning. Årets första för min del. Jag återkommer (kanske redan ikväll) Puss

P.s Märker ni hur international jag är i detta inlägg. Oh my god, must be the weather or something. Hähä. D.s

Rebus

D+ 1-t     ära-a      efter lördag           

          mest använda uttrycket i bloggen     

ända-a+!!!!!Den första jäveln som skriver svaret i kommentarsfältet får ett fett pris. Lycka till kära muppar!

Happy påsk vare va?

Nu har jag officiellt påsklov. Jag befinner mig därför nu i en nostalgibubbla eftersom jag trodde att jag aldrig mer skulle få återuppleva ett äkta påsklov efter gymnasiet. Men ack o ve så fel man kan ha. Jag välkomnar ledigheten med öppna armar och ger den all kärlek jag kan. Fast egentligen borde jag nog ge kärleken till mina kursansvariga för att gubbarna är så slappa och lalliga att de först ger oss mer än en veckas lov mitt i all jävla kurslitteratur och föreläsningshets vilket känns rätt opassande. Men lalligheten slutar inte här. Vi får nämligen sjutton jävla dagar på oss att skriva en hemtenta ( whata fuck?!) Det sista vet jag inte om jag ska skratta eller gråta över. Om jag känner mig själv rätt kommer jag må sådär lagom rofyllt när jag ska leva med tentaångest i över två veckor...Leva med en tenta måste nog vara det vidrigaste som finns. Den fuckar med hela livsglädjen och suger ut all energi och kraft ur en (starka paralleller till dementorerna i Harry Potter..typ) Men det där är ett senare problem 15 dagars senare problem för att vara mer exakt. Nu tänker jag sluta snacka tentasnack och övergå till mitt egentliga syfte med inlägget: Nämligen önska er läsare en tung jävla påsk. Jag är lite osäker på om den ska firas på fredag, lördag eller idag. Någon som har kollen?! Eller har jag dumförklarat mig helt nu? Det är väl fredag som ska vara jävligt lång och vi ska lida med kungen i djungeln...eller?  Yeye. Man kan inte ha koll på allt. Därför får jag väl fira påsk varje dag denna helg för då borde ju någon dag bli rätt liksom. Med fira menar jag äta godis och leka med mitt påskägg (som bland annat innehöll ett överfallslarm HA HA HA) Jag håller hårt på traditioner ska ni veta..

Play it safe, lovers and haters, gubbar och gummor, sköna och osköna, vänner och ovänner. På återseende!Kanske snarare än ni tror. PåskpussPuss på dig!

Förlåt för mitt obegripliga inlägg som jag skrev nu i måndags, men det var bara ett slags uttryck för mitt…ehhh…lilla psykbryt jag hade just då. Ville skriva av mig någonstans men ändå inte, vilket resulterade i en liten kompromiss då jag skrev ett helt inlägg på stjärnspråket, som endast några få, utvlada behärskar. Hehehe... Nåja. Nu har humöret dock svängt och jag mår mycket bättre igen. Detta då jag har spenderat det senaste dygnet hos en person som verkligen vet exakt hur man på bästa sätt får mig nöjd och glad. Jag har haft det riktigt mysigt och jävligt fett, så det kändes fan inte alls bra att behöva åka hem bara för att plugga heeeela kvällen. Jag får väl dock skylla mig själv som valde att prioritera helt andra saker nu på dagen, hihi... Önska mig lycka till inför i morgon nu sötisar, för ni vill väl också att jag ska ha ett bra tentaresultat att fira nu i helgen? (Det är nu jag vill att alla ska skrika TUPPEN JAAA!)


Jacob the wolfJag har träffat Jacob the wolf. Ett minne för evigt.

/S


Aa men juste. Gissa vart jag ska nu i helgen? London? Nix. Utan PARIS.

Pöss alla sköna muppar

*** ***** ***

********** ******** ** ******: *** ***** *** ** ***** ****** *** *********** ***** *****. *** **** **** *** ** *** ******** ** **** ***, **** **** *** *** ** *** ** *** *** *** *** ** **** *****… ****** *** **** **** **** ***** ***** *** *** *** **** *** ***** *** ***** **** ***** ****** **** *** *** ***? ** ******** ***** ****!!!!


U fucking go girl

*Varning för väldigt internt inlägg som man bara fattar, om man ja..fattar

Carro är giftig. Snacka om att hon satte saker och ting på plats igår. Big time..Jag själv är mest bara en så jävla stolt vän till denna starka och fagra kvinna. Denna dam förtjänar allt det vackra som finns på denna jord efter det hon har gått igenom den senaste tiden. Jag ska försöka att ge dig typ lite av det. Har ju liksom inte direkt tillgång till allt..men jag hoppas att jag ska kunna förse dig med något vackert. Till och börja med tycker jag att du ska göra som jag och pumpa Handle me med Robyn. Vilket ni alla borde göra medan ni läser detta. Snacka om fetaste effekthöjaren och känsloförmedlaren i detta sammanhang. Carro, Singel i Sumpan har fått en helt ny innebörd och ojojoj nu kör vi..För den här bruden är inte att leka med <3


Måste nog vara ny nivå på kass och supermuppig bild men den är mest bara till för att bruttan till höger har tagit seger till en helt ny nivå.  V- for victory. Ja, ni hajar grejen.

 
Den här lilla jäveln ska brinna upp! Ladies ni fattar symboliken va?

Mohaha

Jag tittar ut genom mitt fönster och upptäcker att det snöar. Kan man älska livet mer då? Näpp. För jag vill uppleva femton minusgrader, snöstorm, försenade bussar, spårfel, strömavbrott (Sl, jag älskar dig!) förkylning, halka och kolsvarta dagar all over again......SKÄMTA! April april på er. Mohaa där fick jag er allt. Det var nog allt från mig for now, Herrå!April april...äh, fuck that

Min plan var att försöka mig på ett litet aprilskämt här på bloggen för att busa med er läsare såhär lagom till första april och allt. Men jag insåg illa kvickt att min kreativa sida inte är polare med mig idag (kom inte på ett enda vettigt skämt som håller samma höga intellektuella standard som er läsare) därav kommer jag att bespara er detta påhitt.  

Söndag idarå. Inte min favoritdag alls men den måste ju passera förbi precis som alla andra dagar måste. Finns inga undantag liksom. Sen vad man gör av dagen och hur produktiv man är är ju en helt annan femma. Eller kanske inte direkt en annan femma utan mer beroende av hur man har spenderat helgen i allmänhet och lördagskvällen i synnerhet (plugg, tenta, öl, Slaktis och lite mer öl). Min söndag har däremot främst bestått av att skrapa trisslotter typ. Vann ju inte en jävla krona så räkna inte med att jag är kung i baren framöver. Men vad betyder pengar när man kan få blogginlägg istället tänker ni ju nu, eller hur? Därför tänkte jag göra allt i min makt för att förse er läsare med fräscha blogginlägg denna vecka. Jag lämnar Stockholm på torsdag för att fira lite påsk men innan dess kan ni räkna med frekvent bloggnärvaro starting..now. Låt mig er behga kommande vecka. Tjing tjing så länge!


Tjena tjena

Jag har haft en väldigt bra helg och mår så himla mycket bättre i dag än vad jag gjorde i tordags. I fredags hade jag en lugn och mysig hemmakväll, vilket faktiskt var skönt då jag inte haft en sådan på vääääldigt länge. Dock längtade jag faktiskt ut lite, för det är då jag mår som allra bäst och bara kan släppa allt. Så, i går drog jag till älskade Slaktis med mina festliga vänner Jossy och Elin. Sedan kom Joakim och Tobbe och joinade där på slutet. En mycket bra kväll blev det och bara för att skryta lite kan jag berätta att vi inte ens behövde visa leg i går när vi skulle in...hahaha...då vet man att man har lyckats! Vilken resa vi har gjort Jossy, vilken jävla RESA. Nåväl. Ska försöka plugga lite nu, då jag har tenta på torsdag, IGEN. Det känns som jag har tenta varje vecka typ? Ja ja, det är bara att köra på. Vi hörs <3

RSS 2.0