Mot Köpenhamn

Cha cha bloggen. Igår fick jag äntligen återse mina fina muppar! Inte hela gänget, men nästan. Jag, Sofia och Inga var nämligen bjudna till kära Antonia på grillkväll. Allt var supergott, ungerska korvar in my heart <3, och sällskapet var inte helt fel det heller. Höhö. Massor av prat och dans präglade den fina sommarkvällen, som avslutades så fint med att jag somnade i en säng mellan två fina tjejer, myyyys. Tråkigt nog är de både hårt arbetande kvinnor och skulle iväg till jobbet tidigt på morgonen idag. Det var bara att kliva upp... ;)

Imorgon blir det också till att gå upp tidigt för att hinna in till Centralen innan kl. 07.21 då tåget till Köpenhamn avgår! Jag är så sjukt taggad att det inte är sant!!! Eliiiiin, nu köör vi??? ;) Om allt går som det ska är jag hemma igen sent på måndagskvällen. Vi hörs och ses då med all uppdatering om resan o.s.v! Pöss <3


Haha, försökte hitta någon bild som på något sätt kunde kopplas till Danmark och fann denna. En bild från när Victoria och Daniel gifte sig förra året. Jag och Carro hade med oss egengjorda flaggor med svenska flaggan på ena sidan och den danska på andra sidan. Haha, fint va?

Glorious A´s place

 Ska strax iväg till Antonia, glorious A, för grillning. Väldigt trevligt. Tyvärr är inte alla muppar hemma men en liten återförening får tas senare. Känns som en evighet sen jag träffade dessa sköna bönor, Glorious A and Frajda Vagina. Tack för mig leverpastej.

/Snappy S
P.s Vill även passa på att skänka en tanke till alla i Norge vars familj, vän eller bekant blivit uttsat för denna fruktansvärda händelse som påverkat hela världen. D.s


Det är en tung värld vi lever i

Jag är på familjesemester i Oskarshamn och bor i ett hus precis vid havet där man ser Gotlands- och Ölandsbåtarna åka förbi längs ett stilla Östersjön. Det ska vara tid för att njuta av Sveriges vackra miljöer och att sommaren faktiskt kan bjuda på värme sent in på natten. Men jag kan inte njuta av detta till fullo. Jag har hamnat i ett tillstånd där det som hänt i Norge under helgen påverkar mig till den grad att jag har svårt att tänka på annat. Jag har börjat att dissekera den information jag fått i tidningar, på internet och på tv för att göra hela händelsen greppbar. Jag försöker på så sätt att finna förklaringar, analysera och förenkla det faktum att en man har utfört detta dåd mot ett samhälle, men jag finner inget svar. Jag antar att detta är en försvarsmekanism från min sida. Ett sätt att handskas med det förödande och hemska som skett.

Mina tankar går gång på gång tillbaka till den kille jag läste om i tidningen. Han som gömde sig under sina vänners döda kroppar för att komma undan skytten och den elvaåriga pojken som förskonades från döden då han bad om att få överleva eftersom att mördaren redan skjutit hans far till döds. Jag tänker på de som fick sätta livet till för att en man skulle få ge ut sin hämnd på ett samhälle som inte delar hans extremistiska värderingar. Jag tänker på de sörjande familjer och vänner till de bortgångna som får spendera sommaren med att känna saknad och sorg istället för att njuta av värme och sol. Men framför allt tänker jag på mannen som orskade denna brutala handling och hur lätt det är att försvinna och glömmas bort i ett samhälle. Hur lätt det är att ropa på hjälp utan att någon hör, men hur mycket som faktiskt krävs av en person för att faktiskt skrida till handling och låta ord bli verklighet.

Om domen fälls kan han kan få tjugoett år i fängelse. Detta motsvarar åldern på ett av hans offer, en person som hade en lovande framtid inom politiken enligt norska statsministern själv. Han kommer ut och är en fri man när han är närmare femtio år. Hans offer och deras anhöriga blir aldrig fria. Det norska samhället blir aldrig fritt eller helt återställt. Det har lämnats med med ett sår av rädsla, oro och sorg som trots tid, kärlek och gemenskap aldrig kommer att läka helt. Detta på bekonstnad av en mans sjuka handling.

Jag känner en rädsla för att denna aktion inte är den sista. En rädsla för att det finns någon ensam människa där ute, som precis likt de flesta människor som ger upphov till sådana dåd besitter exterma värderingar som ska resultera i en hämndaktion mot samhället. En rädsla inför att någon där ute kan komma att ikonisera och idolisera mannen som mördat 92 norrmän under bara några timmar. Jag känner en rädsla inför att den virtuella värld vi lever i gör att fler människor insluter sig och försvinner från det stöd och den hjälp som går att få och försvinner bort från den kärlek som finns medmänniskor emellan.

Jag vill i alla fall avsluta detta ganska utlämnande blogginlägg ( i alla fall för att vara min fjärde inlägg i denna blogg) med ett citat av en tjej från det norska arbetarpartiet, vilket senare reciterades av Jens Stoltenberg i hans egna tal. "Om en man kan visa så mycket hat, tänk hur mycket kärlek vi kan visa tillsammans" Detta är, i sitt sammanhang, ett utav det finaste och klokaste citat jag hört.

Nu ska jag försöka släppa detta och verkligen njuta och uppskatta den tid jag faktiskt har här på Oskarshamn. Det är väl det bästa sättet man kan gå vidare på då mycket annat inte går att göra. Om några dagar åker vi över till Öland är det planerat. Ta hand om varandra! Puss / J


Full rulle

Jag har varit lite dålig på att blogga nu i veckan känner jag, men det beror på att det har varit full rulle och jag har gjort massor av roliga saker varje dag. I onsdags var jag och Jossan på Hellströms en sväng. Pratade om allt möjligt och skålade för att vi båda ska hänga tillsammans på SU i höst. Efter det spanade vi in Ojojoj för att kolla om de kunde erbjuda lite dans, men vi kunde konstatera att det inte kändes helt hundra att dansa loss med massor av fjorrar och turrar, haha. Men men, kvällen var i alla fall supermys!

I torsdags var jag ute med min vapendragare Elin. Vi var på Sommar! där det nog blev liite för mycket vin...Hehe. Trevligt var det i alla fall, trots att jag fick det tragiska beskedet om att den snygge bartendern är upptagen. Buhu! I fredags var jag ute med Elin igen, men jag vet inte om det räknas som utgång riktigt? Vi drog nämligen först till Popsnöre där det var sjukt lite folk. Därför drog vi snabbt därifrån och checkade in Dovas i Hornstull. Jag kan dock, efter en viss tråkig händelse som utspelade sig där, konstatera att det är ett ställe jag aldrig någonsin kommer tillbaka till. Höhö, Dovas i City for lajf <3

I lördags var jag ute med Elin igen, hehe. Denna gång för att planera inför vår fantastiska resa till Köpenhamn. På torsdag sticker vi, wohoo! Planeringen ägde rum på Fridays sköna uteservering och vi kunde därför samtidigt passa på att äta en mumsig middag och dricka goda drinkar. Efter det åt vi även, hör och häpna, efterrätt...Hahahahaha jag lovar att vi av misstag fick var sin dubbelportion för vi fick verkligen enormt mycket på tallrikarna. Det gick dock ner ganska bra ändå, även om vi praktiskt taget rullade ut från stället. Bilder på kalaset hittas nedan!


Jag tog en Berry Margarita och Elin en Margarita Shaker.
Den obligatioriska sitta-med-drink-i-handen-och-le-bilden

Elin med sitt fina alvöra <3

Haha, dubbelportion(?) Oreo Madness. Möööms!


Mest för att visa att jag lever.

För tredje kvällen i rad är det fest på Lidingö, 1 timma från hemma! Bott har jag inte gjort hemma utan hos min fina Vera, det blev tvunget att shoppa underkläder för överlevnad och mycket sömn har det icke blivit. Så nu är jag död. For real muppar! Ensam hemma för första gången på ÅR är jag söndag till onsdag så då kan ni räkna med att bli bjudna på grillkväll..alla måste kunna! Jobba gör jag varje dag, det är muy segt, jag halvsover mest.
Och gissa vem jag såg på tåget i morse om inte L.B, det blev ett weird moment i rulltrappan där men det var trevligt...tror jag han håller med om...

Tänk en stund på hur härligt livet är utan plugg och sen kan ni softa vidare. Jag hoppas att alla är lyckliga och att vi kan spika en dag hos mig!! :)

Puuuuss Lovleys!

Lovebox part 1

Okej. Så. Nu är jag är tillbaka från London och Lovebox. Denna resa har varit en av de bästa i mitt 19åriga liv. Jag har skrattat, gråtit och allt där emellan. Jag kan inte beskriva med ord hur kul det varit, jag antar att man måste uppleva det.

Så. Men andra ord. Jag är alltså tillbaka i "..kalla(!) och trista Stockholm" citerat från Jössans inlägg nedan. Yes. Jag är tillbaka. Så, idag ska jag träffa den där coola tjejen som varit i turkland i två härliga veckor (någon annan som ska med av alla muppar?). Middag och bio. Harry Potter såklart. Jag såg den i 3D i London. Kan inte fatta att det är den sista filmen. Sista. Den sista. Helt otroligt.

Oj. Blev ett långt inlägg. Nu måste jag gå.

/SWest side, East side and Side side

Okej, för sista gången ska jag snacka lite om min resa till Turkiet. Sen får det vara nog, vilket jag tror ni uppskattar. Eller inte snacka utan visa i bildformat. Jag skickar därför redan nu ut en varning för en feeet bildbomd. Under två veckor i Side har jag alltså hunnit med dessa bravader:


Sett en fin Moské


Ätit en humoristisk men ack så romantisk efterrätt på hotellet...


...och en som var lite mindre rolig på alla sättHoppat lite


Lyssnat på högläsning ur min absoluta favoritbok alla kategorier: Elsas Värld


Solat och läst en bok


Solat lite mer, men inte läst en bok


Lekt i poolen


Varit på turkiska Ullared. Inga konsigheter


Gått på en trevlig shoppinggata  Beskådat vackra kryddor och Shampoopulver(!)


Solat lite mer, dock vid stranden denna gång


Tittat på turkisk dans. Underhållningsvärdet var dock de WT-fyllon som
snäppet senare entrade scenen och utgjorde den riktiga showen


Druckit mycket vatten(!)


Fascinerats över denna mycket vackra och kreativa bäddning


Fotat ett kissnödigt par


Varit på turkisk marknad


Liten smycken och sånt


Seriöst övervägt att köpa detta WT-set om det inte hade varit för överrvikten på
resväskorna. Hur grymt, men WT och kinky på samma gång??


Förtärt en drink


Beskådat WT-people av alla dess former. Mycket fascinerande vill jag lova!
Detta par som bodde på vårt hotell var utöver det vanliga.


Varit på väg till luchen som intogs klockan tolv efter några timmars solande


Det är inte bara innebörden av denna skylt som är underhållande utan
även genomförandet. Finn tusen fel...någon?


Skrattat åt tanter som torkar trosor på balkongen, vilket inte Carl tyckte
var så roligt. Då uppstod frågeställningen: Är detta endast rolig för tjejer
 för att vi kan relatera till detta?


Upplevt den sista dagen på denna fiiiina resa. Inget passar då bättre än att
citera hotellets egna minglare och turkish bath- expert: "Gooood times, goood times"


Tillbaka

Hej hopp! Ville bara upplysa er, mina söta små muppar, att jag nu är tillbaka i Stockholm igen. Har haft det väldigt mysigt och skönt under mina dagar uppe i Norrland men som man brukar säga....borta bra men hemma bäst! Vädret har i varje fall varit superbra hela resan, inget regn förutom någon liten skur nu i måndags. Hurra för det! Nedan bjuder jag på en bild på mig, uppe på fjället Åreskutan 1420 meter över havet. Sjukt vacker utsikt som inte riktigt kommer till sin rätt på bilden, men strunt samma. Ha det göötttt!


Im on the right track, yeah im on to a winner

Tänkte visa lite av min packning, det ser verkligen jättelite ut, tror jag skippar den "påklädda looken" haha.  Åker inte så himla tidigt imorgon så jag kanske hinner med en liten update innan jag sätter min rumpa på planet. Nu måste jag bara fylla ipoden till MAX, leta fram en kortlek eller ngt, tvätta håret och fixa naglarna sen e de bara å kör!
Ser jäävligt lite ut för två hela veckor, resten köper ja, palla åka dit med full väska ;)Can't wait!

Quick fixHar precis intagit min dagliga dos socker, le donk for lajf eller? Får nog satsa på beach 2012 istället ;) Kom hem för ett tag sedan men det är så svårt att ta sig samman och börja packa, vad börjar man med lixom? Vi ska ju även vara hundvakter borta i Miami, jag som älskar djur så det kommer nog bli toppen! Åker kl 4 imorgon och kommer fram kl 9 på morgonen lokal tid i Miami! Nä nu får jag ta och packa min enorma resväska.. men inte för mycket det lär ju bli en heeeel del shopping också! puss

Honey, I´m hooooome!Åh, min älskade lilla bebiz till blogg nu är mamma hemma igen! Som jag har saknat och tänkt på dig. Hehe. Vi ska väl inte överdriva nu, men en liten tanke har jag allt skänkt dig ibland. Nu är jag i alla fall hemma efter två soliga och varma veckor i Side som har varit riktigt, ursäkta språket, jävla härliga. Ovan syns en bild på mig och mina respektive medresenärer i sitt heeeelt normala tillstånd i fosterstadiet på vår resa. Då är det inte svårt att räkna ut hur resterande bilder kan komma att se ut. Jag lovar att delge er fler bilder med en liten bildtext också om ni har riktigt tur lite senare när jag har tid. För nu ska jag nämligen bege mig ut i kalla(!) och trista Stockholm. Ja, jag har fått mersmak och ja, jag längtar redan tillbaka till värmen. Tjing tjing så länge.  


utgång

Whazzuuup blooggeeen?!?! Hade en en grym utgång med antipaants i fredags, tog det ganska lungt satt typ bara och snackade i flera timmar om allt och inget haha. Hade min nya partyklänning som jag köpte i göteborg, hade jag vetat hur jävla mkt den glider upp när man går så hade jag aldrig köpt den, kände mig så himla obekväm! ;P Sedan hände det lite mindre roliga saker också, sen när kan män sluta bete sig som apor och tro att de har rätt till allt..mums! ;)

Svensk sommar..Vilket sommarväder va? Är så jäääkla glad att jag kommer slippa det mesta av skitvädret ;) Jag åker ju om 4 dagar bara!! :D Ska in till stan nu med Mistah D för att handla lite nödvändiga saker till honom som sandaler shorts osv.. Han som hatar att prova kläder, tycker det är skitkul haha :P

Östersund

Kan ni gissa var jag befinner mig just nu? I Östersund! Jag är här på en liten familjesemester med mamma och pappa och kommer att stanna här fram till den 19:de. Hittills tycker jag att Östersund verkar som en mycket trevlig liten stad och idag fick vi äran att beskåda den från vattnet då vi var ute på Storsjön med båt heeela dagen. Underbart var det, jag gillar verkligen att åka båt och vädret var perfekt för det idag. I morgon hade vi tänkt dra till Åre en sväng. Det blir dock ingen skidåkning så här mitt i sommaren, haha ;)

Jag fick förresten mitt antagningsbesked i går och gissa vad...Jag kom in!!! I höst väntar alltså juridikstudier på Stockholms Universitet och jag måste säga att det känns helt rätt. Känner mig riktigt taggad men även en aning nervös inför hur det kommer att gå. Men jag antar att det inte finns såå mycket att oroa sig för, allt löser sig nog i slutändan :) Vi hörs och syns kära muppar!


Mine to keep.

Som min kära Carro redan bloggat om har det shoppats, en mkt mysig dag var det. Svårt att hitta roliga saker att köpa faktiskt, inte ens favorien fcuk hade något roligt och det säger MYCKET.
Svängde förbi jobbet, det var en aning deprimerande efterom det är dit jag ska på tisdag och lida men ändå kul att träffa alla fina kollegor. 

        

Här har vi mitt span för veckan. Har tittat lite extra på det där det hänger på Åhlens ibland och igår kände jag att det var dags att slå till, att "make a move", så jag köpte det!

Ingen fyndare var jag, inget på rea, men landade på ca. 1000 spänn vilket känns som mycket värt för 2 tröjor, en ring och ett armband om man täker efter. Ni muppar, ni måste vara stolta över mig!

Nothing but love!


BikiniGod kväll snyggingar ;) Är galet sugen på att dra ut.. Har varit det hela veckan typ, helt sjukt :P Så jag och antipants tar tag i saken, imorgon kör vi! Annars då? Har suttit hela dagen med ett skolarbete som ska vara inne i agusti 2 dagar efter jag kommit hem från MIAMI.. sjukt irriterande.. Kan iallafall verkligen inte få in i mitt lilla huvud att jag faktiskt drar snart, fan vad man har längtat.. Och dude, det går bra nu... har fått ett seriöst cashflow (brudar ni vet vad det handlar om) så det bränner i fickorna hihi!


Bikins som jag köpt på rea.. älskar den rosa, den är verkligen supersöt ;)Betalade 400kr för alla fyra ;P

Harry Potter and the Deathly Hallows part 2

Natten till i dag hade den allra sista Harry Potter-filmen premiär och för att tagga till ordentligt bestämde jag och Bettan att vi skulle ha ett riktigt HP-marathon och se på alla sju filmer på en dag. Detta mål kanske var lite väl optimistiskt då alla filmer är över två timmar långa, vilket innebar att vi skulle bli tvunga att kolla på film i 14 timmar för att hinna se alla och det hann vi tyvärr inte riktigt med. Vi hann i varje fall se fram till Fenixordern, vilket ändå kändes helt okej. Under filmtittandet käkade vi pannkakor som vi själva stekte (applåd på det) med glass och hallon, mums!

Lite senare på kvällen åkte vi in till Rigoletto för att avsluta vår fantastiska HP-dag på bästa sätt; genom att se Harry Potter and the Deathly Hallows part 2!!!!!! Herregud, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva mer än att filmen var fantastisk på alla sätt och vis. Jag vill bara se om den, om och om igen. Filmen var dock inte bara väldigt bra utan även väldigt sorglig. Har aldrig gråtit så mycket till en film förut, haha. Kanske inte så konstigt ändå, då jag som alla vet har varit ett hängivet HP-fan ända sedan jag läste första boken och det är verkligen sorgligt på riktigt när karaktärer man har fått följa under en så lång tid dör.

Dessutom var det även sorgligt att detta var den sista HP-filmen någonsin. Man kommer liksom aldrig mer ha en HP-film att se fram emot utan nu är allt verkligen över. Visst kändes det vemodigt när sista boken kom för fyra år sedan, men då hade man ändå tre filmer till att se fram emot vilket kändes som en liten tröst. Nu har man ingenting...Kan lika gärna dö. Haha nej skojar bara, ska inte vara så dramatisk, men lite tomt känns det allt :)


Shopping craajzy

Tja muppar! Har äntligen kommit hem till kära stockholm! Passade på att fira min återkomst med antipants, vi tog en heldag på stan med en massa snack och shopping, supermysigt! Bra vän som man är så såg jag till så att Antonia köpte massa kläder och smycken hehe kan nog säga att vi är lite av impulsmänniskor. Hursom så käkade vi på texas burger, sen drog jag hem och åkte med morsan till kista galleria där vi köpte massa skit. Kanske visar det imorgon om ni är snela..


När jag väntade på antipants som provade en maaassa kläder inne i åhlens ;)

Heldag på Gröna Lund

I måndags var jag, Bettan, Cissi, Elin och Maria på Gröna Lund i hela 12 timmar! Från öppning kl 11 till stängning kl 23, haha. Sjukt roligt var det. Har inte varit på Gröna Lund och kört en riktig heldag med åkband och hela köret på flera år. Har endast varit och lyssnat på diverse konserter, bland annat Håkan ;) Hade därför glömt hur himla kul allt är, men hade också glömt hur läskiga vissa attraktioner är. Kättingflygaren till exempel, jag trodde nästan att jag skulle dö! Som tur var gjorde jag inte det, men usch vad hemsk den var.

Det var kul att prova alla nya attraktioner också. Twister, den nya berg-och-dalbanan i trä, blev en ny storfavorit hos mig. Även Insane var häftig, men sjuuukt läskig då det kändes som att hjärnan slungades fram och tillbaka under åkturen. Vi åkte såklart alla gamla favoriter också, minst en gång, och vissa åkte vi flera gånger. Jag och Bettan gick även i Spökhuset vilket var sjuukt läskigt!!!

Sammanfattningsvis var dagen superlyckad och jag hade väldigt roligt. Vädret var helt perfekt; varken för varmt eller för kallt utan bara väldigt behagligt och skönt. Dessutom var sällskapet också helt perfekt och bidrog till att dagen blev så bra som den blev. Tack tjejer!

Nedan bjuds det på några bilder, tagna med Cissis mobilkamera:


Elin, jag, Bettan och Maria. Hela gänget samlat förutom Cissi som var fotograf!

Mobboffret fick åka Bläckfisken helt ensam, hahahahah!

Haha, här ser vi Elin som en solros, Bettan som Pettson och mig som kissemissen Findus.

Jag, Cissi och Elin

Jag och Maria körde veteranbilsrally mot Cissi och Elin. Vi vann!!!!

Kvällen avslutades med att vi fakkade ur totalt i Popexpressen!!! Fett hyyyype!!

Byebye Stockholm, Hello LondonDetta kommer jag att befinna mig på i helgen, Lovebox.
Bye Stockholm, Hello London!

Hejdå alla muppar!

p.s Sista Harry Potter filmen har premiär imorgon! Som jag längtat! WIIIIWOOOO

/S

Grattis pappa!

Idag, mina vänner, är en stor dag. Min käre far fyller nämligen hela 60 år!!! Ett STORT grattis till dig min finaste pappa <3 Dagen idag kommer att bestå av diverse förberedelser inför kvällens fest som kommer bli superfet. Alla vet ju att 60-åringar är de som festar bäst, right? Men men, nu ska jag snart iväg och fixa lite mer inför kvällen och min första uppgift består av att blanda till sangría. Önska mig lycka till! ;)


Pappa och jag på min student (För övrigt har det i morgon gått en månad sedan den stora dagen!!!)


Gårdagens shopping


Bad, bad, bad

I torsdags var jag alltså och grillade vid Nakenberget tillsammans med Cissi, Elin och hennes kompis Maria från Danmark. Supertrevligt var det och jag fick äntligen bada. Två gånger till och med! Andra gången blev jag och Elin dock iknuffade av en idiot till kille, men det kanske var lika bra då vi först tvekade och var nära på att banga. Väl i vattnet var det ju ändå supersköööönt. I går, fredag, blev det ännu mer bad då jag låg och schteekte på beachen hela dagen och var tvungen att svalka mig i det sköna vattnet ett antal gånger. Älskar verkligen att bada så jag hoppas att vädret håller i sig nu så att det kommer fler badtillfällen :)


RollercoasterEns liv är som en rollercoaster just nu. Man vet liksom inte vad som ska hända. Jag gillar det inte. Inte alls. Jag står i valet och kvalet när det kommer till jobb. Blivit erbjuden ett nytt jobb. Gaah! Nä inte har jag tid att sitta här och fundera, ska snart iväg till jobbet (soon the old one??). Tänkte bara delge mina små problem. Så nu alla muppos nu vet ni, Fiiiija har det inte lätt hon. Haha.

Nu jobbet.

/S


Take over control.

Idag, fredag, har jag påbörjat ett projekt som går ut på att måla en liten gäststuga. Jag hade någon fin bild av att det skulle vara relativt enkelt och att jag efter skulle känna mig oootroligt stolt. helvete. så blev det inte. Efter ca. 3 tim arbete har jag nu tvättat stugan. Yes, högtryckspolaren Antonia har nu blivit mer erfaren vad gäller målarbranschen, det involerar lera, vatten i ansiktet och starka medel. Inte gick det att bara måla på. skit. Så nu blir det till att låta detta torka och sedan måla, greeaaat! 

                 

Så såg proffset ut, keps och solrillor till skydd...

                            

Lite fika var ljuspunkten, lite pepp från de äldre hjälpte ju.?.
Jag får väll ta och fota resultatet när det väl är målat och klart men det dröjer. Helgen är redan fylld med andra, lite mer roliga saker så muppos ni får helt enkelt vänta med spänning på det!

Auf Wiedersehen

I Göteborg

Tjohoooollahoppsan!! Tog ju som sagt tåget till Göteborg, hoppade på tåget 20sekunder innan det åkte (typiskt mig), pratade med världens roligaste tant på tåget som jag snackade med under hela resan, sjukaste ever! Väl framme så gick jag runt ensam på nordstan i Göteborg och hittade GALET mycket saker på reorna som jag tänkte visa er senare. Sen så drog jag och familjen till Ikea och käkade.. och nu dagen efter så sitter jag här på landet! Det regnar här och är lite mulet, ni ska tydligen ha superväder era satar... ttyl ;PKlämde mig bokstavligt talat in i denna, höll på att nästan inte kunna klämma mig ut ;)


@ IKEA Haha, seriöst? måste ju betyda att folk sätter sig liksom, ew...

Sluta blogga ut å jogga.... De är precis vad jag har gjort. Alltså varit ute och joggat. Meganice.
Man måste hålla igång nu för den 13 juli är det midnattsloppet.
De ni alla muppus de trodde ni inte att lilla Fiiiija (antonia accent)
skulle vara med i va? men det ska jag. Så hård träning nu med andra ord, man
har typ kondis som en tant.

/S


Sommar!Igår var jag och Bettan en sväng på Sommar! vilket var hur nice som helst.  Vi drack några öl/cider, dansade, hängde i baren och flörtade med världens sötaste bartender. Jag var tyvärr lite för feg för att svara "dig" när han frågade vad jag ville ha, men annars är jag säker på att jag hade fått honom på kroken ;) Eller inte.. Hahaha, det hände förresten världens roligaste grej när Bettan skulle byta om från shorts till långbyxor och inte orkade stå i kö till toaletterna för att göra det, men den historien får vi ta en annan gång då jag snart måste dra iväg. Ikväll står nämligen grillning vid Nakenberget här i Huvudsta på schemat. Förhoppningsvis blir det även ett litet dopp i vattnet. Är verkligen är sjuukligt badsugen just nu! Vi hörs och syns :)


En tur med båten.

Åkte ut med båten i lördags och kom hem igår. Det var grymt även om vädret inte varit i topp varje dag. Det har åkts runt till olika öar och även utö, det har grillats varje dag, badats varje dag, och stekts så att man nu äntligen fått fart på brännan! Det har varit rehab för själen och jag kan nu se fram emot återstående tid av denna vecka och sedan en HEL vecka till ledigt! underbart!!

               

               

Läste ut "Inget varar för evigt" av Sidney Sheldon, kanske ingen höjdare på båten och har nu påbörjat "Northanger Abbey" av Jane Austen som finns i mitt hjärta. Ganska svår engelska, tidigt 1800-tal är den skriven på så då får man stå ut med några ?-tecken. Allt som allt, de 5 dagarna på båten var wunderbara!!
Overkill?Haha kan man tagga FÖR mycket eller??! Om två fjuttveckor så sitter jag på planet till MIAMI airport, tydligen så skulle vi inte bo i MIAMI som jag trodde utan mitt i smeten dvs Hollywood! Får väl agera kändisfotograf eller något, höhö. Bokade en spontanresa idag ner till västkusten. Åker imorgon, ska spendera hela veckan på landet och i Gtb innan jag drar hem igen. Gonna miss u muppos! ;)

Allsång på Skansen

Allsången i går var grymt bra! Jag och Elin var där tidigt så vi fick riktigt bra platser. Till vår fasa kom Måns fram till oss med mikrofonen under båda genrepen. Som tur var kom han dock inte fram till oss under själva sändingen. Hade dött om de hade visat när vi sjöng inför hela svenska folket, haha. Närbild dessutom... Men men, ingen skada skedd alltså. Puh!

Håkan var för övrigt lika grym som alltid och spelade otippat nog Shelley. Bra val! Dessutom valde han Trubbel att sjunga som allsång. Haha, lite roligt eftersom att han sjunger den på EP:n Luften bor i mina steg. Sedan avslutade han hela allsången med att ännu mer otippat nog köra Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din. Alla andra artister brukar ju annars oftast köra låtar från senaste skivan, men Håkan gick alltså mot strömmen och körde en gammal låt från förra plattan. Efter TV-sändningen körde han även 2 steg från Paradise, vilket var lite spännande då vi inte har fått höra den live innan. Mycket bra avslutning på en fantastisk fin dag måste jag säga.Tillbaka

Är tillbaka i Stockholm. Men inte så länge till. Om en vecka drar jag till London för att hänga på festivalen Lovebox med syrran och hennes vänner. Underbart. Meganice. Superduper.

/S


River en vacker dröm

I morgon ska jag och Elin till Skansen för att se världens bästa Håkan Hellström som uppträder på Allsången. Kommer bli asfetttt!!! Vi kommer, precis som vi alltid brukar, dra dit supertidigt på morgonen för att köa så att vi får så bra platser som möjligt. Sist vi var på Skansen och såg Håkan var 2008 och då lyckades vi hamna på TV4:s nyhetsmorgon på grund av att vi var bland de första i kön! Hoppas dock att det inte händer i morgon, haha. Men men, jag är verkligen supertaggad och sitter just nu och blir ännu mer taggad genom att lyssna på massa fina Håkanlåtar. Bland annat denna:


Körsbär
I förrgår så beslutade vi oss för att vi skulle plocka de där jäkla bären så jag satte mig på D s axlar och vi fick faktiskt ihop 1 kg bär, hhah. Det såg säkert jättelöjligt ut men vad ska man göra lixom. Dessutom så var de jättegoa precis som de i affären, bara det att gratis är godare haha!

Min dag ser ut såhäär..
Bjuder på en hemsk bild från en skiva med temat "Tíll Havs" då jag smörjt in mig med typ 10 lager brun utan sol... Efter Miami så ska ni få se på solbränna moahha!

   


Drinkkväll på Friday's

Igår hade jag och Elin en riktigt nice drinkkväll på Friday's uteservering i Kungsan. Ett helt perfekt sätt att spendera en lördagskväll i juli på måste jag säga! Vi delade på en kanna mojito som ganska snabbt dracks upp, haha. Kanske inte så konstigt då mojito är favoritdrinken nummer ett ;) Särskilt den på Friday's är verkligen superdupergod. Vi beställde även in en strawberry daiquiri, som också var sjukligt god. Det enda tråkiga var att den tog slut alldeles för snabbt ;)


10 månader <3Igår så var det 10 månader sedan som jag först träffade världens underbaraste pojkvän. Jag kan inte fatta hur tiden har gått så snabbt. Ord kan inte beskriva hur mycket jag känner för dig Douglas. Du får mig alltid att skratta, och jag får fortfarande fjärilar i magen varje gång vi ses. Skål för 10 månader till underbaraste du! <3

Fekketajm

Precis som Carro skrev i går började vi kvällen hemma hos Elin, där vi drack några fördrinkar. Drack bland annat min specialare; rom och cola (50/50 hahaha) och några lakritsshots som var sjukt äckliga. Hatar ju lakrits så därför kan vi konstatera att lakrits + 40procentig alkohol = extremt dålig blandning. Men efter ett tag  brukar man inte bry sig sååå mycket om smaken utan allt går ju ned, om man säger så ;) 

I vilket fall drog vi sedan vidare till Nype men det spelades tyvärr sjukt dålig musik på alla tre dansgolv så vi stannade inte där allt för länge. Istället drog jag och Elin ut på ett storslaget äventyr i den varma sommarkvällen. Väldigt lyckat måste jag säga ;) I kväll kör vi på utgång igen. Vi hade tänkt dra till Friday's för att dricka deras otroligt goda mojitos och strawberry daiquiris. Kommer bli superfettt och supergott. Ha det gött / F


Hej och hej dåTime has come. Eller ja, nästan i alla fall. I morgon tar jag nämligen mitt pick och pack och drar till Turkiet för sol och bad i två veckor. Enligt prognoserna kommer det att vara över trettio grader varmt under hela resan, vilket enligt några enkla matematiska uträkningar kommer att resultera i att jag har en rätt schysst bränna när jag kommer hem. Hehe, I´m going in for the kill när det gäller solningen! Det kommer därför att vara rätt torrt på bloggfronten för min del, men jag är säker på att mina älskade bloggkollegor och tillika underbara vänner kommer att peppra inlägg i bloggen under tiden jag är borta. Så, to all my lovers, friends and muppar: I will miss u mucho <3
PUSSSS / J


-

Chacha bloggen, sitter hemma hos elin med frida på lite förkrök.. sen tänkte vi dra vidare till nype, ses i dimman muppar!


KörsbärsträdInte alla som har ett eget körsbärsträd utanför fönstret va? ska nog gå ner och plocka några nu hihi, godmorgon på er förresten! ;D

RSS 2.0