"Ä ni mä på dä?"

Det var lite för blött och jag var lite för "in the moment" för att ta någon vettig bild därför stjäl jag en istället. (Se ovan)
 
Fredagen var magisk. Trots spöregn, kyla och en del försök till folkrörelser i form av paraplyuppror från publiken var detta bland det fetaste i musikväg (konsertväg i synnerhet) jag varit med om. Jävla ös, extas och sjuk urladdning. Precis som jag vill att Hives ska vara. Tack och bock för denna "Ä ni mä på dä-show" som gjorde det gröna kortet värdigare än värdigast! Lördagen spenderade jag med Sofia och Joakim där vi verbalt hashtaggade oss igenom en hel film. Lite underskattat det där med att hashtagga livet (då menar jag inte #livet) utan att överföra det till vardagen och det som sker just precis nu. Testa själv, vettja!
 
Denna vecka vankas det hemtentaskrivning, beer pong(?), Breaking News och bio. In fact gäller det sistnämnda rätt snart därför måste jag avsluta denna skriftliga spyan nu.
 
Vi ses snarare än ni vågar hoppas på! #blonde#girl#inarush#needtostudy#goingtothemoviesinstead
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jbro

Hey blone girl, I like your attitude to your school work! and remember... xoxo

#big#brunette#guy#theskyisthelimit#

2012-09-25 @ 00:21:33
Postat av: Soofia

#haha #brainlägg #! #Vi #måste #ses #snart #!

#Jag #hjärta #hashtaggs

2012-09-25 @ 11:04:18
Postat av: Jossy

Jag föreslår att vi styr upp en till kväll i samma anda vid passande tillfälle och hashtaggar oss fram i en ny film! #girl#20#moviesinsteadofparty#longingfortheweekend

2012-09-25 @ 15:17:22
Postat av: #guy#deepbrowneyes

Jag föreslår ungefär detsamma, fast vi måste göra det till en hel kväll, d.v.s. vi börjar kanske vid 4-5 tiden och skjuter lite pilbåge, lagar mat (självklart det vi fällt) och sen ser på hungergames, girls, its time
#wannabe#katniss#have#to#settle#for#gale

2012-10-01 @ 21:46:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0