Morn morn, mina små skruffisar!

Kastar in ett morgoninlägg innan jag sticker iväg till universitet för att bli slaktad på ett opponeringsseminarium. Detta kan ju trots allt vara det sista ni hör från mig någonsin. Peppar, peppar på att jag överlever detta. Det där med att skriva ett inlägg varje dag gick ju som jag förutspått inte så jättebäst. Trots att min gårdag inte var så händelserik annat än att jag pluggade, besökte biblioteket för att införskaffa lite sommarläsning i sann kontrastanda (se bild nedan) för att senare under kvällen hänga lite med Joakim, Tobbe och Lilltjejen. Vi smed busiga planer som vi skra skrida till verket med inom en snar framtid. Hehe...Självfallet skedde detta på donken, vilket var rätt så givet på något sätt (främst eftersom man kan få gratis mat där förutsatt att någon rycker in och jobbar lite snabbt och lite halvt på fyllan). Nog om det.  Min hjärna har officiellt (likt Fridas?) tagit sommarlov . Jag har absolut NOLL krafter kvar och går och drömmer om att det ska bli fredag så att jag kan Skb:a. Ja, Sommar. Kör bah!

Nu ska jag bege mig till min slakt innan det ska jag hinna käka lunch with mah hoes. Sedan ska jag eventuellt på en spelning ikväll förutsatt att jag överlever dagen, det vill säga. Tjingtjing <3 


Länge leve kontrasterna! Och det gäller ju såklart även för läsning precis som med allt annat i livetPrivat meddelande till Joakim: Glöm inte att du ska fixa en skruff till mig i fall att min cykel börjar fucka eller dylikt. Tack på förhand!

Kommentarer
Postat av: Vaggan

Hahah ja, länge leve kontraster! Min sommarläsning kommer också bestå av bl.a. Elsa. Någon annan fin bok du kan rekommendera mig, förutom Röda rummet som redan är läst, gärna så långt ifrån Elsa man kan komma?Dagens fråga: Vad fan är en skruff för något?!

2012-05-30 @ 21:22:34
Postat av: Alex

Dagens riktiga fråga: vem fan läser böcker på sommaren? (förutom kurslitt till c2an såklart)

2012-05-30 @ 22:28:01
Postat av: Vaggan

Hahaha Alex din jävla pluggis! Dock är det ju kanske liiite smart att börja tidigt...får se hur jag gör. Elsas hemlighet är dock ett måste att läsa. Har väntat alldeles för länge nu, måste veta hur allt slutar!!

2012-05-31 @ 16:38:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0