Min dag dårå..som ni bara dööödar för att ta del av

Vaknar av solen. Är glad. Inte trött (nu ljög jag) Rättelse: ÄR trött MEN glad. Cyklar till Gullmars av egen vilja trots att jag inte hade kunnat gjort annat eftersom att min busskort har gått ut. Köper ett SL-kort för onödiga pengar. Hinner inte mer än att ställa i tunnelbanan då jag blir meddelad om att det råder strömförsörjningsproblem på gröna linjen. Min kärlek till SL växer om möjligt ännu mer <3. Tvingas gå till Slussen för att kunna ta mig till Universitetet. Hinner som av något mirakel ändå i tid. Jobbar med ett statistikprogram som har information om allt från människors utbildning till tarmbesvär (NO JOKE.) Gör regressionanalyser och jobbar med vårt PM till B-uppsatsen. Fastnar i en diskussion om huruvida antal barn påverkar familjetyp eller om familjetyp påverkas av antal barn dvs om detta är en bakomliggande eller mellanliggande variabel (detta är OTROLIGT viktigt till vår uppsats dårå)  Kommer till insikt om att vi alla egentligen vill jobba i Hollister-butiken och säga " Hello guuuys" med en sjuuuuuukt överdriven och påklistrad glädje och coolhet. Dricker kaffe med Johan i solen och pratar om djuuupa saker vilket man alltid tenderar att göra när man umgås med den mannen.

Det som kvarstår av min dag: Äta föda. Möta Mr Kör bah kör-himself (Joakim). Gå på bio. Njuta det sista av solen. Sova...

Nu har ni grymmaste kollen på hur en dag i Josefins liv kan se ut. Anteckna, ta till er, analysera och inspireras...eller nåt.

Kommentarer
Postat av: Joaki

antecknat! låter ändå som en riktigt nysig dag! speciellt slutet

2012-05-12 @ 19:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0