GÄSTBLOGG BY ALEX AKA "YEY BIOOOOO"

Heelluu Bloggen, nu är det dags att jag inkasserar mitt pris från bowli… bloggtävlingen som jag vann förut och skriver mitt första blogguppdatering!

 

Kanske ska börja med att introducera mig. Jag ingen aning vilka som läser bloggen (Jocke, Sofia, någon som börjar på D?) och alla kanske inte vet vem jag är. Mitt namn är Alex. Hur jag känner ägarna till denna vackra blogg? Jo det är enkelt, pluggar till jurist här i Stockholm tillsammans med Ms Frida. Meeeen, en kall novembernatt innan jag kände Frida, eftersom hon gick i fel jiken-grupp, träffade jag en Josefin lite halvt på måfå på McDonald’s (där jag för övrigt har jobbat förut). Hon fick en liten rundtur bakom kulisserna på restaurangen medan mina kära f.d. medarbetare stängde och råkade slå av all ström. Meeeen, mest känner jag allas vår Jocke som jag har spenderat 3 år tillsammans med i gymnasiet! Och trots att jag inte känt er så länge har jag lärt mig mycket de senaste månaderna.

 

-          Maskinens storhet (typ det viktigaste, ska fan döpa mitt barn till Herbert)

-          Meningen med livet (kbk)

-          Torsdagskvällar är roliga

-          Säg aldrig ”Är det här jobbiga (namn)?”

-          Slaktis är ändå rätt okej.

 

Nog om det, mer om min dag idag. Dagens händelse: Tror jag har blivit pollenallergiker eller något, har kliat i ögonen sjukt mycket senaste veckorna. Så skulle ringa vårdcentralen imorse och ta ett prov eller vad man jag. Jag har aldrig varit hos doktorn på typ 7 år och min mamma brukar sköta allt skit men hon var upptagen så fick ringa själv (eller man ringer tydligen dit sen ringer dom tillbaka, lite random). Fick reda på nästan att alla där är på semester och första lediga tiden var…. 11 juni. Haha det är typ ett år dit ju, brukar det vara så? Dubbelt kul är att det även för det är nämligen min födelsedag! Får bli raka vägen till systemet efter doktorn J

Dagens kommande händelse: det har också plingat lite extra i min mobil senaste minuterna, vilket nog betyder att tentareslutet för Europarätten har kommit. Så ska strax in och kolla om det är mina tårar eller min lycka som ska dränkas av alkohol ikväll!!  // Alex


 

Dagens ordskämt: Skulle plocka hallon idag men det var så jobbigt att bära (hehehee)


Kommentarer
Postat av: Jossy

Du kunde omöjligt ha gjort ett bättre inlägg, mr Yey bio! Mycket väl utfört arbete

2012-05-26 @ 14:58:19
Postat av: Anonym

Väldigt bra inlägg Alex!! Dock glömde du att JAG också äger denna helt underbart coola bloggen.. Fy på dig.. Inte ok.. Men vafan kbk liksom!!

2012-05-26 @ 17:31:30
Postat av: Vaggan

Fantastiskt första inlägg Alex! (speciellt bilden, den speglar verkligen känslorna när man får reda på tentaresultatet...) Du är varmt välkommen att blogga igen om du känner för det! Älskar dina små ordvitsar, hahhaah!

2012-05-26 @ 19:31:45
Postat av: Joáchím

Sjukt bra inlägg! Du höjer ribban dirr! att kunna sitta och skratta åt sin dumburk, det är inte lätt det. Men du har lyckats med det omöjliga, applåder!

2012-05-28 @ 21:08:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0