Herrrråååå

Tjena! Återigen vill jag gratta vår lilla bebiz (alltså bloggen, för er som är tröga och ännu inte fattat det) som i onsdags fyllde hela ett år! HURRA HURRA HURRAAA! Tänk vad otroligt mycket som har hänt under detta år, är det inte HEELT galet?! Det är ju ren underhållning att kunna gå tillbaka i arkivet och kolla vad vi har sysslat med under alla dessa månader, eller hur?! Jag uppmanar härmed er alla att gå tillbaka och läsa gamla inlägg, NU, det är superroligt.

Nåväl. Det jag egentligen ville säga med detta inlägg är faktiskt...farväl. I morgon är det ju nämligen dags för den stora DAGEN. Dagen då jag lämnar er alla och drar i väg till staterna en sväng tillsammans med min trogna reskamrat Elin. Två galet roliga veckor kommer vi förhoppningsvis få där borta, men det är dock verkligen synd att jag inte hinner träffa er muppar (tänker nu särskilt på Antonia som jag inte har träffat på så länge) en sista gång nu innan jag åker. Sörjer det verkligen. MEN, vi får ta en riktig reunion när jag är tillbaka helt enkelt, eller hur? Jag kommer då förhoppningsvis ha massor av roligt och spännande att berätta för er och kanske även en hel del shoppingfynd att visa upp. Jag förväntar mig då givetvis på en fet update också från er, om vad ni har haft för er här hemma utan mig. Lova det ;)

Slutligen vill jag ta tillfället i akt och även rikta ett litet hej då till våra trogna läsare (d.v.s typ Joakim och Alex + några anonyma jävlar). Vi hörs och syns om två veckor och då kan ni vänta er en FEEET uppdatering från min sida. Puss så länge <33333

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0