Tävli..Äh, Fuck that shit!

Faktum är att vi har kommit till insikt att vi är sådana värdelösa människor och vi förtjänar inte att ha en tävling och således få ta del av era vackra bidrag. Vi har inte bloggat, delat ut utlovade priser och varit allmänt jävla sämst. Detta resulterar i att det denna gång är NI som får avgöra vårt öde. So bring it, bitches! Ge oss den mest kreativa och knasiga bestraffning ni kan tänka er. Om någon mot förmodan skulle skriva en kommentar till detta inlägg är vi evigt tacksamma, oavsett hur vidrig bestraffningen än må vara. Annars ger vi oss själva en FET JÄVLA ÄCKLIG bestraffning som kan bestå av från att vi tvingas äta bajs till att vi lägger oss på en motorväg och inväntar döden. Vi suger...
 

Kommentarer
Postat av: Jocke

Ni får varsin, mer inriktat på hur ni är som personer;
Frida, du ska äta ett ostron indränkt i senap
Josefin, klappa en råtta

Keep it simple people

2012-08-09 @ 15:52:14
Postat av: Alex

Men tjejer! Var inte så hårda mot er själva. Ni har gjort ett strålande bra jobb med Muppkompaniet och därför tycker jag inte att ni ska straffa er själva för hårt. Kanske kan ni ge er själva en belöning istället? Jag kan bistå med en drink eller två och kanske en kram också :)

2012-08-10 @ 20:43:12
Postat av: There can only be one Alex

Hahaha finns ingen bättre ego-boost än att någon försöker låtsas vara en, tack! Straffet borde ha innehållit något med ost iaf :)

2012-08-29 @ 18:31:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0