Peppppp

Just nu är peppen total. Varför? Jo, i dag har nämligen jag och Jossy bokat biljetter till Tallest man on earth som kommer spela på Cirkus....i februari. Nåväl. Trots att det är ett helt jävla halvår dit så ser jag redan nu väldigt mycket fram emot det. Det kommer bli så fetttt! Sedan längtar jag såklart även efter nästa lördag, då det äntligen blir dags för mig och mannen min att ge oss av till Barcelona. Fy fan vad skönt det kommer bli och verkligen det perfekta avslutet på sommarlovet!
 
För ja, när vi kommer hem kommer det ju bara vara några ynka dagar tills plugget drar igång igen och jag kan redan nu säga att jag verkligen har blandade känslor inför det. Det kommer såklart bli kul att få träffa alla klassisar igen och kursen jag kommer läsa verkar sjukt intressant. MEN, den kommer förmodligen också vara jävligt tung och stressig. "Väggen" brukar den kallas... Men men, med lite vilja och stöd från mina nära och kära kommer jag nog med lätthet lyckas klättra över den. Om inte, blir det väl till att dränka sorgerna på Bojan! Där har vi förresten ännu en grej att se fram emot: den första torsdagspuben för terminen. Det kommer bli så grymt. Har verkigen saknat Bojan. Pepp pepp pepp!
 
Här nedan bjuder jag på grymmaste bilden föreställande grymmaste Lars Hammar. Tyvärr kom dock de grymmaste skorna med den grymmaste gröna Nike-loggan inte med på bild vilket var väldigt ogrymt :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0